Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Projekt - GTA SA Film


vencaflegy

Recommended Posts

Nazdar lidičky, plánuju na letní prázdniny takovej velkej projekt. Film v GTA San Andreas (nejspíš přes SA:MP). Točil bych přes Camhack. Trvalo by to tak akorát dlouho, možná 30min. Potřeboval bych nějaké profesionálnější spolupracovníky, kteří by mi pomohli například s intrem na nový YT channel a se spracováním videa a zároveň herce. Volali bysme skype. V létě mi bude skoro 14. Je to fakt jenom pro srandu, abychom si užili, aby byla pr*el :cheesygrin:! a nakonec z toho může být povedený profesionální kousek. Dříve než o prázdninách to bohužel nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Skype nedoporučuju, na tohle to je sviňárna, lepší je TeamSpeak, na NoToxic.cz seženete místnost zdarma ;), a být tebou tak bych radši zapracoval trochu na scénáři, zápletce, protože z toho může vyjít hnusná slátanina (Vídám to u minecraft "filmů"), jo, a server, na natáčení je nejlepší Cinematic Mode od KSA - IP 31.31.77.202:8888

Nebo se můžeme spojit a pracovat na projektu naší skupiny (RainbowProduction), teď děláme na Minecraft filmu, o prázdninách máme jeden projekt o server Majncraft.cz a já se pouštím do filmu Mafia Stories.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm tak pokud nemá žádnou zkušenost s točením a organizací tak to rovnou může zabalit, takovýhle pseudo projekty mě vážně dovedou vytočit..

Potřeboval bych nějaké profesionálnější spolupracovníky, kteří by mi pomohli například s intrem na nový YT channel a se spracováním videa a zároveň herce.
Takže vlastně potřebuješ každýho protože nic s toho neumíš a nakonec slízneš smetanu
Je to fakt jenom pro srandu, abychom si užili, aby byla pr*el :cheesygrin:! a nakonec z toho může být povedený profesionální kousek.

Tohle mě přesvědčilo úplně, protože pokud něco děláš z prdele tak z toho většinou vznikne sračka a profesionální kousek určitě ne

V létě mi bude skoro 14

S 13 letýma dětma to nemá vůbec cenu .

Hodně štěstí v tom "velkém projektu"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu