vencaflegy Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2013 Nazdar lidičky, plánuju na letní prázdniny takovej velkej projekt. Film v GTA San Andreas (nejspíš přes SA:MP). Točil bych přes Camhack. Trvalo by to tak akorát dlouho, možná 30min. Potřeboval bych nějaké profesionálnější spolupracovníky, kteří by mi pomohli například s intrem na nový YT channel a se spracováním videa a zároveň herce. Volali bysme skype. V létě mi bude skoro 14. Je to fakt jenom pro srandu, abychom si užili, aby byla pr*el :cheesygrin:! a nakonec z toho může být povedený profesionální kousek. Dříve než o prázdninách to bohužel nejde. Citovat
FxR Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2013 Skype nedoporučuju, na tohle to je sviňárna, lepší je TeamSpeak, na NoToxic.cz seženete místnost zdarma ;), a být tebou tak bych radši zapracoval trochu na scénáři, zápletce, protože z toho může vyjít hnusná slátanina (Vídám to u minecraft "filmů"), jo, a server, na natáčení je nejlepší Cinematic Mode od KSA - IP 31.31.77.202:8888 Nebo se můžeme spojit a pracovat na projektu naší skupiny (RainbowProduction), teď děláme na Minecraft filmu, o prázdninách máme jeden projekt o server Majncraft.cz a já se pouštím do filmu Mafia Stories. Citovat
pitris97 Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2013 Hmm tak pokud nemá žádnou zkušenost s točením a organizací tak to rovnou může zabalit, takovýhle pseudo projekty mě vážně dovedou vytočit.. Citovat Potřeboval bych nějaké profesionálnější spolupracovníky, kteří by mi pomohli například s intrem na nový YT channel a se spracováním videa a zároveň herce. Takže vlastně potřebuješ každýho protože nic s toho neumíš a nakonec slízneš smetanu Citovat Je to fakt jenom pro srandu, abychom si užili, aby byla pr*el :cheesygrin:! a nakonec z toho může být povedený profesionální kousek. Tohle mě přesvědčilo úplně, protože pokud něco děláš z prdele tak z toho většinou vznikne sračka a profesionální kousek určitě ne Citovat V létě mi bude skoro 14 S 13 letýma dětma to nemá vůbec cenu . Hodně štěstí v tom "velkém projektu" Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.