iniesta13 Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Zdravim nemuže mi kdo prosím poradit kde bych si mohl stáhnout hru Ico?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Hru Ico si nestáhneš nikde, protože soubor s příponou .ico je ikona. Možná jsi myslel ISO/CSO, tak to pak jo, to jsou hry na PSP a ty si stáhneš kdekoliv, třeba na uloz.to, na torrentech, na warez fórech nebo na stránce pspiso.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iniesta13 Odesláno Březen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 nene to je hra jmenuje se Ico a druhý díl mám pocit,že Ico shadow of the colossus.zde je odkaz:http://femmegamer.wordpress.com/2011/09/02/battle-with-the-colossus/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iniesta13 Odesláno Březen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 naposledy jsem Ico hrál na Ps2 a je to naprosto užasná hra ani né tak grafikou,ale zpracováním,hudbou a zvláštnim duchovnem.No prostě ten kdo hru hrál a dohrál,tak ví očem mluvim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Ico vyšlo na psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 jen remake na ps3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 to vím, ten mám, ale že se ptá v psp sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 vim jak to myslíš :) jen sem měl na mysli , že jestli si ICO chce zahrát tak bud na PS3, nebo původní verzi... na PSP ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.