bloodzgame Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Zdravim, mam dotaz ohledne toho mesice zdarma u zalozeni uctu, mam svuj prvni ucet, Xko mam asi 5 mesicu a kdyz sem mel UK lokalizaci tak mi to nabizelo hned na prvnim "listu" DB, ale jak sem zmenil na CZ kvuli kreditce tak uz tam je jen o koupi za tech 150k, pred volnym vikendem sem nasel moznost aktivace mesicu zdarma kdyz sem zkousel zapnout youtube, ale ted uz to tam zase nemam :D psal sem si s kamosem a rikal at zavolam na support ze mi to aktivuji, ale ted mam dilema, jelikoz mam flashly Xko a za 5 mesicu aktivity asi 40 her na uctu,nebyla tam jedina originalka :D, tak se chci zeptat jestli tim ze tam zavolam at mi to aktivuji na sebe zbytecne neupozornim a nedostanu ban, kdyby to bylo tak ze na sebe upozornim a zbytecne riskuju tak na to kaslu a tech par kacek za to dam kdyz uz sem tolik usetril, ale tak i to 150 navic by se jinak hodilo :) predem dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bloodzgame Odesláno Březen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 nikdo nevi jestli je to riziko? ja nvm jak to funguje kdyz nekoho zabanujou, ejstli jen kdyz hraje se to da zjistit, nebo aji takhle zpetne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.