kasper Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Medal of honour (VYLODENI V NORMANDII) SILENT HILL (KONAMI) 1 nejake Auta rizeni, zavody TRUCK (RIZENI) poradí mi někdo přesný název titulu a existuje Silent Hll 1 KONAMI nebo je to Silent Hill Origins ? a taky hry na to řizení a auta zavody pro PS2 ? tohle jsem dostal od známého mailem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Medal of Honor: Frontline je díl kde je vylodění v Normandii, dále doporučuji ještě díl Vanguard kde je seskok padákem ;) , řízení aut? Tak to bude nejspíše Gran Turismo 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 tak mě nejvíc baví Need for speed: Hot pursuit :-) a i underground 2 není špatný, to podle toho jaký typ řízení máš rád. Jestli simulaci tak gran turismo 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.