duffson Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Cau, mam nove PSV a par veci mi neni jasne. - Jsou tam nainstalovane hry, ale kde tam najdu jestli jsou full a budou fungovat i bez PS+ uctu ? - Jak nastavit v accountu ID hrace ? Nelze to oznacit a zmenit...jen avatar, mail atd. ale ID hrace ne :/ - Kdyz mam vic uctu, i na PS3, kde mam stazeny nejaky gamesy...lze je stahnout a pouzit i na PSV ? (napr. Resident Evil pro PSX ) - kdyz jsou nektere hry koupene nebo zadarmo stazene za pouziti PS+, daji se hrat aspon offline i bez PS+ uctu ? - kde najdu nejakeho spravce souboru, abych videl, ktere hry a soubory tam mam a kolik zabiraji mista ? Zatim to je cca vse, diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 1) V základu nejsou nainstalováné žádné hry, snad jen Welcome Park :D 2) ID hráče nejde změnit, co sis dal nick k accountu, tak to ti zůstane 3) Když budeš mít na PSV stejný účet, tak se ti zobrazí v download listu, ale né všechny PSX hry jsou kompatibilní s PSV 4) Po prvotním zkontrolování platnosti funguje i offline 5) Správce souborů vita nemá, mrkni do nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetraGTC Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 5. Stačí podržet prst na hře/aplikaci, a z následující nabídky vybrat "information" a hned vidíš kolik místa zabírá. Zpravidla co vidíš na obrazovce/kách, je ve Vitě (žádné hry bez ikony atd ve Vitě nejsou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duffson Odesláno Březen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Diky za info, jen me jeste zajima to s tou hrou stazenou z PS+ a jeji expiraci. Ted mam PS+ a stahnul jsem si free hru Uncharted. Otazka zni, bude mi tato hra fungovat i po vyprseni PS+ ? Nebo na to abych ji mohl dal hrat musim zase zaplatit PS+ ucet ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaluwka Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Musíš zase zaplatit PS+ účet, aby jsi jí mohl hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
duffson
Cau, mam nove PSV a par veci mi neni jasne.
- Jsou tam nainstalovane hry, ale kde tam najdu jestli jsou full a budou fungovat i bez PS+ uctu ?
- Jak nastavit v accountu ID hrace ? Nelze to oznacit a zmenit...jen avatar, mail atd. ale ID hrace ne :/
- Kdyz mam vic uctu, i na PS3, kde mam stazeny nejaky gamesy...lze je stahnout a pouzit i na PSV ? (napr. Resident Evil pro PSX )
- kdyz jsou nektere hry koupene nebo zadarmo stazene za pouziti PS+, daji se hrat aspon offline i bez PS+ uctu ?
- kde najdu nejakeho spravce souboru, abych videl, ktere hry a soubory tam mam a kolik zabiraji mista ?
Zatim to je cca vse, diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.