nu.frix Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 (upraveno) Informace Vývojářské studio: Sucker Punch Productions Datum vydání: launch titul pro Playstation 4 Příběh Příběh inFAMOUS: Second Son se odehrává ve fiktivní blízké budoucnosti ve městě Seattle. Město je ovládáno korporací Department of Unified Protection, která terorizuje místní obyvatele. To se změní, když se na scéně objeví nový hrdina, 24-letý Deslin Rowe. Jeho hlavní schopností je ovládání kouře, například možnost se v něj proměnit. Liší se ovšem od ostatních "postižených" tím, že umí absorbovat schopnosti ostatních. Jeho příběh je ale naprosto oddělený od příběhu hrdiny předchozích dílů, Cole MacGratha, který se ve hře ani neobjeví. Trailer Technické informace Trailer je natáčený přímo z herních záběrů, pouze byl změněn úhel kamery Hra bude zaměřená na částicové efekty a fyziku SPOILER - další informace o hře a o jejím příběhu SPOILER - informace a vysvětlení začátku příběhu na Playstation blogu Články Informace, artwork, logo atd. - článek Upraveno Květen 11, 2013 uživatelem nu.frix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Tak tohle bude zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kepkin Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 (upraveno) Tak tohle bude supr :):) ][ATTACH=CONFIG]20325[/ATTACH] Upraveno Duben 2, 2013 uživatelem kepkin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kepkin Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Už aby se to točilo v mechanice:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Nejdriv tu mechaniku musis mit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Vypadá to zajímavě ale elektřina je elektřina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Duben 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2013 Myslim si ze Sucker Punch nam opet pripravi spoustu zabavy jako v predchozich infamous hrach. To, ze nebudu cerpat silu z elektriky me netrapi, alespon to bude vice zajimavy jaky budem mit schopnosti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 No nevím první dva díly mě moc nenadchly, grafika byla super ale hratelnost nic moc, můj názor. Snad toto bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 Nevíte,na jaký konec z 2 dílu to bude navazovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 nahodou byly super, ale nwm proc mi prijde ze 1 je o neco lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 1 a 2 v nich je sakra rozdil a to ten ze 2 byla 100x lepsi :) .... a navazovat to ma na ten spatnej konec ze dvojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 špatný konec ze 2 , to bude super,třeba bude fight vs Cole :D a Second Son si budu moci taky vybrat dobro/zlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 nejakej ten karma system by mel byt zachovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 čaute , už hrajete :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Zdar, je to v poště, večerní plány jsou jistý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenebrae Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Hraju, no grafika pěkná ale že bych z toho byl nejak odvarenej...normal akční hra prostě. Samozřejme jsem na zacatku treba se to neskutecne rozjede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Až to dohrajete, tak to od někoho klidně odkoupím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 mě to čeká až od zítřka tak snad to bude stát za to : - ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Četl jsem že hrdina má více druhu energií ....já mám pouze smoke, má tam být i neon a ete neco. Tyto další schopnosti dostanu časem ? Nebo musím vysavat něco jinýho než smoke? Ps: mám vycistenou pouze 1 část města Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 nwm jak to presne je,ale rekl bych ze pokud budes hodny budes mit neonovou schopnost a pokud zly tak budes mit kour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Jsem hodný a mám smoke....a prý to jde kombinovat ty schopnosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Tak už vím :P Neon a neviditelnost se přidají postupem hry :) 3 kombinovatelne schop. Toje celkem hezký. A jinak já jsem s hrou spokojen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 (upraveno) Na e-mail mi došel kód na 4 exkluzivní bundy pro Delsiena. Já sám o to zájem nemám, ale kdybych ho tu nabídl k prodeji za symbolickou částku na účet, byl by o to zájem? NÁHLED : http://www.zing.cz/gamefiles/filesystem/915/91519.jpg PRODÁNO Upraveno Březen 26, 2014 uživatelem geobbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 (upraveno) Tak dohráno.. Trochu trvalo než se rozjel ale pak je to super jízda, hlavně ta třetí schopnost je bomba! A finále nádhera.. Občas jsem na to čuměl s otevřenou hubou hlavně u bosfightů. Kdo by měl zájem tak prodávám za 1200kč http://console-forum.net/tema/166607-infamous-second-son Upraveno Březen 26, 2014 uživatelem Mígl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2014 Mám takovej problém. Začal jsem dělat paper trail q....bo jak se to píše :P a po úspěšném zakončení prvního q mi to napsalo ať jdu na web infamous/papertrail....máte někdo podobný problém? Nebo nevíte v čem je chyba. Bohužel momentálně nemám přístup na kvalitní net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.