Jump to content

inFAMOUS: Second Son

nu.frix
 Share

Recommended Posts

post-63885-14687164003369_thumb.jpg

Informace

​Příběh

Příběh inFAMOUS: Second Son se odehrává ve fiktivní blízké budoucnosti ve městě Seattle. Město je ovládáno korporací Department of Unified Protection, která terorizuje místní obyvatele. To se změní, když se na scéně objeví nový hrdina, 24-letý Deslin Rowe. Jeho hlavní schopností je ovládání kouře, například možnost se v něj proměnit. Liší se ovšem od ostatních "postižených" tím, že umí absorbovat schopnosti ostatních. Jeho příběh je ale naprosto oddělený od příběhu hrdiny předchozích dílů, Cole MacGratha, který se ve hře ani neobjeví.

Trailer

Technické informace

Články

• Informace, artwork, logo atd. - článek

Edited by nu.frix

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 8 months later...

Tak dohráno.. Trochu trvalo než se rozjel ale pak je to super jízda, hlavně ta třetí schopnost je bomba! A finále nádhera.. Občas jsem na to čuměl s otevřenou hubou hlavně u bosfightů.

Kdo by měl zájem tak prodávám za 1200kč http://console-forum.net/tema/166607-infamous-second-son

Edited by Mígl

Mám takovej problém.

Začal jsem dělat paper trail q....bo jak se to píše :P a po úspěšném zakončení prvního q mi to napsalo ať jdu na web infamous/papertrail....máte někdo podobný problém? Nebo nevíte v čem je chyba. Bohužel momentálně nemám přístup na kvalitní net.