Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno

Zdravím... nenašel by se tady někdo, kdo by mi mohl pomoci s trofejí Unbeatable... předpokládám, že stačí založit 5 challenges a poslat to někomu, kdo je projede hůř než já, bohužel neznám nikoho, kdo by měl driveclub...... Samozřejmě oplatím stejnou mincí. A ještě bych se chtěl zeptat jeslti také máte problémy s trofejí clubman, ačkoliv v klubu pochopitelně jsem, tak trofej nemám :/

Odesláno
Zdravím... nenašel by se tady někdo, kdo by mi mohl pomoci s trofejí Unbeatable... předpokládám, že stačí založit 5 challenges a poslat to někomu, kdo je projede hůř než já, bohužel neznám nikoho, kdo by měl driveclub...... Samozřejmě oplatím stejnou mincí. A ještě bych se chtěl zeptat jeslti také máte problémy s trofejí clubman, ačkoliv v klubu pochopitelně jsem, tak trofej nemám :/

Napiš mi nick, rád pomůžu ;-)

Odesláno

Seznam novinek v updatu, kterej vyjde do tydne a mimo jine resi i vyse uvedeny problem s trofejemi...

Update 1.11:

- Nový multiplayerový režim Team Time Trial

- Nová trať s dvěma variacemi - Kobago v Japonsku

- Všechny dodatečné Tours budou mít jiné požadavky pro postup hráče. Abyste se dostali do druhé části, budete potřebovat 8 hvězd (dříve 12), na odemknutí šampionátu následně 22 (dříve 27)

- Při eventech bude přidána možnost výběru výrobních laků

- Bude možné zapnout otáčkoměr při pohledu z kokpitu

- Hráči budou moci snáze podřaďovat

- Voda bude rychleji mizet z obrazovky, pokud máte kameru ze třetí osoby

- V multiplayeru se občas změní hráči na duchy, aby se zamezilo blokování na trati

- Trofej Contender a Unbeatable bude možné získat i když výzva skončí a nebudete online

- Další opravy chyb a zlepšení výkonu

Odesláno (upraveno)
Nestáhli v tom update čas na 3 hvězdy u Venom Hot Lap? já jsem to teď zajel a to jsem nijak zásadně dobře nejel teda :-D :-D v podstatě jsem trénoval asi 5 kol a pak jsem to jel naplno, v jedné zatáčce výrazná chyba a stejně 3 hvězdy :-D to je nějaký divný

Super info, jdu to zkusit...

EDIT: Tak bohuzel venom hot lap ma porad cas 1:16. Asi jses jen moc dobrej:-D Ja to zkousel a opet jsem to vzdal...

Upraveno uživatelem MaraTFSI

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu