NuDiXs Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Ahoj,zakladam klub.Pokud ma nekdo zajem,pisnete prosim na PSNku.Nick v podpisu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 a kolik z nas to fakt takhle poctive vydrzi trenoat bez chuti zahodit to z vokna ... ? zatim sem se k tomu neprinutil O:-) ja uz kvuli tomu ten venom hot lap nehraju..bal jsem se o zdravi sve ps4.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 No bude to ještě makačka :)...možná tu jednu hvězdu v tour obětuju...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Již je dostupná aktualizace appky Companion Headet s profilem DRIVECLUB + FARCRY 4. Je to pecka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek100 Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Mě se osvědčilo držet se těsně za stínem, projííždět zatáčky podle něj a na konci kola esíčko projet rovně a tím ho předjet. Ale Venom Hot lap 2 v DLC Elements je ještě mnohem těžší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Streeter Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Zdravím... nenašel by se tady někdo, kdo by mi mohl pomoci s trofejí Unbeatable... předpokládám, že stačí založit 5 challenges a poslat to někomu, kdo je projede hůř než já, bohužel neznám nikoho, kdo by měl driveclub...... Samozřejmě oplatím stejnou mincí. A ještě bych se chtěl zeptat jeslti také máte problémy s trofejí clubman, ačkoliv v klubu pochopitelně jsem, tak trofej nemám :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Update, co byl tento tyden ohlasen, by mel opravit problemy s trofejemi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 K tomu venomu... je treba se vyhybat vetsim driftum nebo je to uplne jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luboš Benk Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Zdravím... nenašel by se tady někdo, kdo by mi mohl pomoci s trofejí Unbeatable... předpokládám, že stačí založit 5 challenges a poslat to někomu, kdo je projede hůř než já, bohužel neznám nikoho, kdo by měl driveclub...... Samozřejmě oplatím stejnou mincí. A ještě bych se chtěl zeptat jeslti také máte problémy s trofejí clubman, ačkoliv v klubu pochopitelně jsem, tak trofej nemám :/ Napiš mi nick, rád pomůžu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Streeter Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Napiš mi nick, rád pomůžu ;-) Díky moc... nick na PSN je streeter25, až si mě přidáš pošlu challenges :) dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Již je dostupná aktualizace appky Companion Headet s profilem DRIVECLUB + FARCRY 4. Je to pecka!!! Zdar, jaké máš prosím účet? Pač já mám EU a nic takového mi to nenabízí :( a tos mě tak namlsal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 K tomu venomu... je treba se vyhybat vetsim driftum nebo je to uplne jedno?Není to jedno, driftovat co nejmíň, pokud jde auto do driftu tak hned ho ukončit aby se auto chytlo a mělo grip, musí to člověk zkoušet. Jde to udělat, i když to zabere víc času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Seznam novinek v updatu, kterej vyjde do tydne a mimo jine resi i vyse uvedeny problem s trofejemi... Update 1.11: - Nový multiplayerový režim Team Time Trial - Nová trať s dvěma variacemi - Kobago v Japonsku - Všechny dodatečné Tours budou mít jiné požadavky pro postup hráče. Abyste se dostali do druhé části, budete potřebovat 8 hvězd (dříve 12), na odemknutí šampionátu následně 22 (dříve 27) - Při eventech bude přidána možnost výběru výrobních laků - Bude možné zapnout otáčkoměr při pohledu z kokpitu - Hráči budou moci snáze podřaďovat - Voda bude rychleji mizet z obrazovky, pokud máte kameru ze třetí osoby - V multiplayeru se občas změní hráči na duchy, aby se zamezilo blokování na trati - Trofej Contender a Unbeatable bude možné získat i když výzva skončí a nebudete online - Další opravy chyb a zlepšení výkonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi1st Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 taky jsem si dneska DC poridil a ta doba nez se stahne update je udesna... chci si to vyzkouset az s nim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Shanim lidi do klubu: CZECH ONLY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 nepřijde vam, ze se po tom posledním updatu chovají auta o dost jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 me se jezdí dobře :) rozdilu sem si nevsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 taky mi nepřijde, že by se auto chovala nějak jinak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Streeter Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Přijde mi, že je to stejný jako před updatem... A konečně už mám i tu trofej "Clubman"! Musel jsem, ale leavnout současný club a znovu se tam přidat... Teď už jen 50 lvl a Credit where it's due a bude platina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 ty jo tak ja nevim.. prijde mi, ze auta daleko min klouzou.. nejdou tak snadno do smyku, jako predtim.. uplne se mi dneska jezdilo divne.. dokonce se mi stal i nejaky error, kdy v jednom zavode mi auto neslo do smyku vubec - proste neslo utrhnout, ani zadny zvuk od pneumatik se neozyval.. divny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 takle se poznaj dobry jezdci :P ja jel vcera dost driftu a slo to dobre, co se tyce klouzani, tak vyletet ze zatacky mi slo stale dober (nejsem a nikdy nebudu na tohle moc profík jezdec) ale bavi me to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 ty jo to museka být nějaká interní haluzarna po ty instalaci.. dneska jsem to zapnul a vse uz je jako dřív... to je fakt divný :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Streeter Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Nestáhli v tom update čas na 3 hvězdy u Venom Hot Lap? já jsem to teď zajel a to jsem nijak zásadně dobře nejel teda :-D :-D v podstatě jsem trénoval asi 5 kol a pak jsem to jel naplno, v jedné zatáčce výrazná chyba a stejně 3 hvězdy :-D to je nějaký divný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Vim, ze snizili pocet potrebnych hvezd pro hrani dalsi tour, ale o casu nevim nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 (upraveno) Nestáhli v tom update čas na 3 hvězdy u Venom Hot Lap? já jsem to teď zajel a to jsem nijak zásadně dobře nejel teda :-D :-D v podstatě jsem trénoval asi 5 kol a pak jsem to jel naplno, v jedné zatáčce výrazná chyba a stejně 3 hvězdy :-D to je nějaký divný Super info, jdu to zkusit... EDIT: Tak bohuzel venom hot lap ma porad cas 1:16. Asi jses jen moc dobrej:-D Ja to zkousel a opet jsem to vzdal... Upraveno Únor 22, 2015 uživatelem MaraTFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.