onefootman Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 A uz je to tu zase...Hele vyreste si to po zpravach nebo nekde jinde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 dnes rano nez jsem sel do prace jsem si rikal ze zkusim zda-li se neco nezmenilo a snad se blyska na lepsi casy, jel jsem svuj prvni online zavod s 5ti protivniky , pak jsem uz musel supajdit ale nacitalo to normalne dalsi. je to stejne ale nejaky divny, vcera vecer jsem mel pristup k vytvorenemu klubu,ale nic jineho a dnes rano to klub nenacetlo, jen jsem mohl hrat multiplayer a nic jineho z online funkci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 tak ja jsem to ted pustil se stejnym planem jako tejklin, akorat s tim rozdilem, ze se mi to porad nepripoji.. :D no je to proste asi tak, jak ma kdo stesti zrovna no.. kazdopadne doufam, ze uz to konecne zdarne vyresi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Kdyby někdo postřehl že PS+ Edice Free je na PSN už dostupná, tak sem prosím napište. Díky J :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Pocitam ze bude az nekdy po vikendu...nebo uz je nejake info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Ja porad premyslim jestli to vzit a nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 vem to.. fakt.. ja ty recenze vubec nechapu.. je to fakt dobry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Ok. spis se bojim, ze se na tom zaseknu jako vzdy kdyz jsem paril NFS. Mam ted rozehranou fifu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 recenzenti jsou ckockoti, malem jsem to DC kvuli nim nevzal, pak jsem to ale riskl, a uz treti den se od toho nemuzu odlepit, hrajou soucastne i Forzu5 a musim rict ze DC je rovnez naprosto spickova hra, a od semi pro (urovne) zacina byt pekelne tezka a je to vyzva, kazdopadne co se tyze fyziky, grafiky, hudby a celkove spravoani menu, a rychlosti nacitani, vse funguje skvele. jedinen co je problem ze zatim ze blbne spojeni na jejich servery (tady je Sony trosku fail proti Xboxu kde servry funguji na 99% porad) ale jinak je DC skvela hra, nez vyjde GT7 nekdy za par let tak tohle nema konkurenci, Crew se tomu urcite nevyrovna, a ProjCars mozna ano, uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Myslim, že jsou to spíše problémy na straně serverů Evolution Studios, než serverů Sony. Sony za tyhle problémy nemůže a určitě z vývojářů radost nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 stejne je to dost ostuda, hra ktera je odlozena o 3/4 roku tak by clovek cekal ze takovou vec jako jsou servery nepodceni, zase tolik lidi to nehraje, a psn free verzi radeji stahli a stejne to nepomohlo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Ostuda to je bez debat, Sony si to měla více pohlídat. Dle mně to ale nenachají jentak a určitě všichni předplatitelé PS+ za ty problémy dostanou nějaké odměny. Předpokládám, že pokud pro DC plánovali nějaká placená DLC, tak budou ZDARMA. Alespoň mě by to tak přišlo nejrozumnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Je to fail... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Ten je na infarkt :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Tehnle clovek je fakt MAGOR :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Neni:D koukni na jeho video kde to popisuje,Francis je "umele vytvorena postava" ...jinak je uplne jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Výborné bylo také jeho video, když mu přišel balíček s PS4 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Jj to jsem videl,jak tam zahodil ten stul nebo co to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Jinak to video kde pise tuzkou na papir a vypravi svuj pribej je uzasny,doporucuju... Driveclub ps+ dnes urcite nevyjde (Eurogamer) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Výborné bylo také jeho video, když mu přišel balíček s PS4 :-) to je hodne povedene :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Zrovna Eurogameru bych moc nevěřil, ale třeba mají své zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 [h=4]Evolution Studios: AI v Driveclubu nepodvádí, brzy pojede online[/h] V několika recenzích na hru Driveclub se objevilo, že umělá inteligence podvádí, a třeba hráče předjede na rovince. Tohoto si všimli i někteří hráči, ale jak nyní napsal na twitteru Paul Rustchynsky, je to dáno tím, jak se chovají jednotlivá auta, a jaké mají vlastnosti. „AI nemůže podvádět a uměle vás dohnat. Jen trochu zpomalí, když se budete nacházet za nimi, abyste je mohli dojet a závod pro vás neskončil. Některá auta jsou rychlejší než ostatní a AI vždy hledá příležitost vás předjet, když uděláte i malou chybu,“ napsal na twitteru Paul Rustchynsky. Ten rovněž přislíbil, že by se měl v následujících hodinách vyřešit online, který by měl přejít do funkčního stavu. Omlouvá se všem za potíže, a dodává, že i pro vývojáře jde o hodně frustrující situaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 http://games.tiscali.cz/tema/ps-edice-driveclub-bude-zdarma-dostupna-az-tvurci-vyresi-problem-se-servery-243814 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Zdárec , když na psn koupím Driveclub Playstation plus edition full game upgrade za těch 1029Kč, pojede to už teď normálně, nebo se bude čekat až to uvolní pro ps+ ? At to nekoupím a budu čekat jak trotl, za tu cenu se to dá. Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.