Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Driveclub

nu.frix

Recommended Posts

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

dnes rano nez jsem sel do prace jsem si rikal ze zkusim zda-li se neco nezmenilo a snad se blyska na lepsi casy, jel jsem svuj prvni online zavod s 5ti protivniky , pak jsem uz musel supajdit ale nacitalo to normalne dalsi. je to stejne ale nejaky divny, vcera vecer jsem mel pristup k vytvorenemu klubu,ale nic jineho a dnes rano to klub nenacetlo, jen jsem mohl hrat multiplayer a nic jineho z online funkci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

recenzenti jsou ckockoti, malem jsem to DC kvuli nim nevzal, pak jsem to ale riskl, a uz treti den se od toho nemuzu odlepit, hrajou soucastne i Forzu5 a musim rict ze DC je rovnez naprosto spickova hra, a od semi pro (urovne) zacina byt pekelne tezka a je to vyzva, kazdopadne co se tyze fyziky, grafiky, hudby a celkove spravoani menu, a rychlosti nacitani, vse funguje skvele. jedinen co je problem ze zatim ze blbne spojeni na jejich servery (tady je Sony trosku fail proti Xboxu kde servry funguji na 99% porad) ale jinak je DC skvela hra, nez vyjde GT7 nekdy za par let tak tohle nema konkurenci, Crew se tomu urcite nevyrovna, a ProjCars mozna ano, uvidime.

Odkaz ke komentáři

Ostuda to je bez debat, Sony si to měla více pohlídat.

Dle mně to ale nenachají jentak a určitě všichni předplatitelé PS+ za ty problémy dostanou nějaké odměny.

Předpokládám, že pokud pro DC plánovali nějaká placená DLC, tak budou ZDARMA.

Alespoň mě by to tak přišlo nejrozumnější.

Odkaz ke komentáři

[h=4]Evolution Studios: AI v Driveclubu nepodvádí, brzy pojede online[/h]

V několika recenzích na hru Driveclub se objevilo, že umělá inteligence podvádí, a třeba hráče předjede na rovince. Tohoto si všimli i někteří hráči, ale jak nyní napsal na twitteru Paul Rustchynsky, je to dáno tím, jak se chovají jednotlivá auta, a jaké mají vlastnosti. „AI nemůže podvádět a uměle vás dohnat. Jen trochu zpomalí, když se budete nacházet za nimi, abyste je mohli dojet a závod pro vás neskončil. Některá auta jsou rychlejší než ostatní a AI vždy hledá příležitost vás předjet, když uděláte i malou chybu,“ napsal na twitteru Paul Rustchynsky. Ten rovněž přislíbil, že by se měl v následujících hodinách vyřešit online, který by měl přejít do funkčního stavu. Omlouvá se všem za potíže, a dodává, že i pro vývojáře jde o hodně frustrující situaci.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu