mikas_cze Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Hmm, nic nového. To jsou jen přeložené zprávy z posledních 2 dnů, které se tu již objevily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Si snad zítra až budu vyzvedávat Alien Isolation koupím v JRC i krabicovku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Když to tam koupíš, tak budeš moci hrát určitě offline. Hra by se měla stahovat se serverů Sony ne z Evolution. Online zatím pouze v případě, že budeš mít štěstí na uvolněný limit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 S krabicovkou můžeš offline bez problému hrát...mám odzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Můžeš hrát i s ps+ edici za 1000 ja mám i hraju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Zdárec , když na psn koupím Driveclub Playstation plus edition full game upgrade za těch 1029Kč, pojede to už teď normálně, nebo se bude čekat až to uvolní pro ps+ ? At to nekoupím a budu čekat jak trotl, za tu cenu se to dá.Díkec ja mam pre-order digi verzi a frci to offline bez problemu, vzhledem k tomu ze tato verze je dostupna ke stazeni,tak by to melo po zakoupeni dle me jet. je to stejne jako verze za plnou cenu,jen je levnejsi pro ps+ predplatitele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Tak si vezmu tu krabicovku k tomu vetřelci..přeci jen, jak tu někdo poznamenal to bude na chvíli asi jediný solidní zaježdění na ps4. A graficky my to připomíná starší NFS..takové ty vybledlejší barvy...pěkný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Caute nevite kdy bude update na to pocasi dest atd tesil jsem se na to a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 No myslim ze vyvojari ted resi krapet jiny veci:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Zdravim vsechny... nejaky Club, kam by se dalo pridat? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Myslim, ze nikomu tady se ho jeste nepodarilo vytvorit. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidl Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Zdravím, tak jsem si Driveclub stahnul ze storu a po prvnim zavode dobry :) ted jeste stahnout zbytek dat :D jestli by bylo misto v clubu nebo nekdo zalozi novy tak se rad pridam :-) manhunter-CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Jo me se club vytvorit podarilo :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Jo me se club vytvorit podarilo :P :-D tak si mě tam pridej :-D Id spleskin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 no to by mi to muselo fungovat (jde mi to vzdy jen nekdy - pripojit se k tem serverum) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Tak jsem to na konec vzal.uvidim vecer jake to bude...Jen otazka nevite, kde je Google play ta Apka??? Nemohu najit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 stahli ji z tama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Sakra.A mate ji nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 najdi si ji na netu, můžeš si ji nainstalovat přeci sám...pokud máš android Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 A jde se na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 pěkný já mám bílou original (tedy s destiny :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Jak original? Ta moje je nějaká napodobenina či co ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ddraig Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Ta bílá vypadá luxusně. Taky bych ji bral, škoda že nebyla dřív. Na té černé jde vidět každej škrábanec a to jsem na to sotva šáhl. Asi to poškrábal prach, sluneční svit, vzduch, moucha, nebo už fakt nevím. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Tak už online funguje :-) https://m.facebook.com/driveclubofficial/posts/708701232547573 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 (upraveno) Original jako ze puvodni bila "limitovana" edice byla s destiny. Hm jdu zkusit zavody online schvalne. aaaaa prekvapeni ..... stale nejde multiplayer. Kdyby aspon ty challenge sli :'( Upraveno Říjen 10, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.