Evok Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 (upraveno) Ted me pri nacitani hry cela hra spadla a ukoncila se, stalo se vam to uz? edit: ted me to vyhodilo error primo v zavodě :-/ Upraveno Říjen 11, 2014 uživatelem Evok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 zrovna ted se mi to stalo.. po odjeti zavodu mi to uplne spadlo.. // po odjeti ♥♥♥♥♥ tezkeho zavodu, ktery jsem byl fakt rad, ze mam za sebou.. ted koukam, ze ho musim jet znou.. zacinaji me s timhle srat cim dal tim vic.. servery porad nejedou a ted jeste takovyhle vyfy♥♥♥♥♥ce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Na ofic.FB strankach DC lidi pisou ze vetsine hra spadne tesne pred dojetim zavodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 jojo.. jsem rad, ze se jim problemy dari uspesne resit.. servery nefunguji a ted jeste k tomu nebude hratelny ani offline.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Tak ja teda nevim jestli to jsou takovi amateri,nebo to tak podcenili...zacina to vypadat na zklamani roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 11, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Nepomohlo by odpojit konzoli od internetu kdyz to dela online takove potize ? Vim ze se jedna o ne zrovna standartni reseni , ale lepsi nez si stezovat neustale na nejake problemy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Začínám přicházet na to, že čím větší reklamu a propagaci hra má, tím větší zklamání že hry mám :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 11, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Ony drobne problemy u ocekavanych novinek jsou docela caste , ale tady se jim to lehce vymklo z ruky :) Snad to daji do kupy co nejdriv , momentalne tehle hre nahrava ze uzivatele nemaji na vyber , lepsi zavody na PS4 zatim nejsou . Kdyby vychazela podobna hra tak utrou nos si myslim . A navic hra mela trictvrte roku na doladeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Jo me se club vytvorit podarilo :P Jaký je název clubu? Přidám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 ty woe vam snad ty servery funguji nebo co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Mě zatím jo :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Ta osekaná ps plus verze nebude? Nebo jak? pařim teď pořád fifu, tak úplně nejsem v obraze... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 bude, az se vyresi problemy se servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Mne pri vacsine zavodoch ako prejdem cielovu ciaru hra asi na sekundu sekne,ale este ani raz chvala bohu nespadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Tak uz me to taky vykoplo z OFFu s chybovou hlaskou. Online neexistuje vubec. Zacinam bejt nasranej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Mě to hodilo error hlášku dnes dvakrát, mulťák hraju v poho ale nemužu vytvářet chalenge:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 no tu offline cast uz mam prakticky dohranou.. jsem level asi 28 a uz mi chybi jen par zavodu.. a jeste ani jedou jsem nemohl hrat nic online, ani vyuzit jakychkoliv socialnich funkci.. je to fail.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Každá hra má porodní bolesti, ovšem Driveclub je má hold větší...pamatuji na spuštění GTA Online...14dní se mazal veškerý progress...to mi taky přijde jako obrovský fail...online funkce fungují, ale jen tehdy, když máte štěstí...prostě si počkejte, až vyjde update, určit na tom makají. Taky mi přijde jako hloupost říct, že si to měli vyzkoušet. Jak si mohli vyzkoušet milionovou zátěž serveru? To nelze. Prostě o tom problému nevěděli. Dejte jim čas a nenadávejte pořád. Podívám se třeba na Battlefield. Ta hra ja zabugovaná i rok po vydání, většina ani není opravena. Prostě buďte v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Tak uz to taky parim.Bavi me to.Jen skoda toho serveru. Uz vam tam prselo nebo neco takoveho? Da se tam nejak vice upravovat Body paiting??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Ted mě to stahovalo a instalovalo nějaky update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 DLC s bonusovym autom k predobjednavke sa ulozilo kam,na disk PS4,ci je to viazane na ucet,alebo ten kod treba zadavat vzdy pri instalacii hry...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Opravil neco ten update co se ted stahl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Údajně opravuje právě problém komunikace mezi serverem a hrou, padání hry a nějáké další drobnosti. Viz. link: http://www.craveonline.com/gaming/articles/773143-driveclubs-1-03-update-now-live-addresses-server-issues-and-game-crashes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Opravdu jen udajne...jeste se mi od vydani hry nepodarilo byt aspon 1x online....a to zkousim 4x denne...je to docela fail na socialni hru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Opravdu jen udajne...jeste se mi od vydani hry nepodarilo byt aspon 1x online....a to zkousim 4x denne...je to docela fail na socialni hru.. Neboj, nejsi sám, po pravdě mám 12 lvl a hraju občas. Doufám že to opraví co nejdřív :-[ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.