Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Driveclub

nu.frix

Recommended Posts

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

zrovna ted se mi to stalo.. po odjeti zavodu mi to uplne spadlo..

// po odjeti ♥♥♥♥♥ tezkeho zavodu, ktery jsem byl fakt rad, ze mam za sebou.. ted koukam, ze ho musim jet znou.. zacinaji me s timhle srat cim dal tim vic.. servery porad nejedou a ted jeste takovyhle vyfy♥♥♥♥♥ce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Ony drobne problemy u ocekavanych novinek jsou docela caste , ale tady se jim to lehce vymklo z ruky :) Snad to daji do kupy co nejdriv , momentalne tehle hre nahrava ze uzivatele nemaji na vyber , lepsi zavody na PS4 zatim nejsou . Kdyby vychazela podobna hra tak utrou nos si myslim .

A navic hra mela trictvrte roku na doladeni...

Odkaz ke komentáři

Každá hra má porodní bolesti, ovšem Driveclub je má hold větší...pamatuji na spuštění GTA Online...14dní se mazal veškerý progress...to mi taky přijde jako obrovský fail...online funkce fungují, ale jen tehdy, když máte štěstí...prostě si počkejte, až vyjde update, určit na tom makají. Taky mi přijde jako hloupost říct, že si to měli vyzkoušet. Jak si mohli vyzkoušet milionovou zátěž serveru? To nelze. Prostě o tom problému nevěděli. Dejte jim čas a nenadávejte pořád. Podívám se třeba na Battlefield. Ta hra ja zabugovaná i rok po vydání, většina ani není opravena. Prostě buďte v klidu.

Odkaz ke komentáři

Opravdu jen udajne...jeste se mi od vydani hry nepodarilo byt aspon 1x online....a to zkousim 4x denne...je to docela fail na socialni hru..

Neboj, nejsi sám, po pravdě mám 12 lvl a hraju občas. Doufám že to opraví co nejdřív :-[

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu