fikuss_cz Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Ja se nebojim...;-) ale moje trpelivost s nedodelanyma a nevyladenyma hrama neni nekonecna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 To je problem dnesnej doby,vydat hru co najskor,nabalit sa a ked zostane cas,tak ju v chode dorobia,parada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spekt Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Mě se povedlo být online 1, ale to bylo někdy ve tři ráno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 to ja i online jsem (resp tvari se to, ze to je pripojeny, nehlasi to tu hlasku chybovou..) ale stejne mi nic nefunguje.. nefunguji zebricky, kluby, challenge, nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 OfflineClub :D ja furt cekam na tu ps+ verzi,by me zajimalo jestli se vubec dockam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 OfflineClub :D ja furt cekam na tu ps+ verzi,by me zajimalo jestli se vubec dockam Nejsi sám...dokonce jsem se koukal po krabici na aukru a tak...docela rád bych si to zahrál...NFS Rivals stojej za prd a jiná auta nejsou :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 No ja jsem hlavne koukal na ofic. FB stranku a lidi jsou pekne nasr....a chtej vratit penize...jako je to fakt ostuda,hl.kdyz si vezmes ten rocni odklad a hlavne se jedna o exclusivitu na jednu platformu...to se snad jeste nestalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Docela to nasr..i chapu. Koupil sem si v den lunche krabicovku, predplatil PS+. Do ONline sem se dostal jednou, ale stejne nic nefungovalo. Pred dnesnim updatem me to vyhazovalo i z OFFu. WTF??? Nechapu, jak to tady nekdo obhajuje, jako v klidu, to se nejak casem vychyta??? Uprimne me tyhle kwcy nezajimaji. Zaplatil jsem za neco, co min. z poloviny nefunguje. Kdybych mel takovyhle vysledky v praci, okamzite dostanu padaka. Asi jako kdybych si koupil auto, ktery funguje jen od rana do obeda. Fakt pruser. Vrati mi prodejce penize??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Koukni na ten jejich ofic.FB...prej jo...Lidi to tam pisou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Hmmmmm vypadá to na pěknej provar co :-D kliiid bude gt7 ale driveclub mě mrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Ja se na to vybodnu a pristi mesic koupim Project cars a bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Po zkusenosti s DC nebudu kupovat ani Project Cars. :-). Pockam, az jak dopadne. :-). Uz jednou sem se nachytal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 koukám DC pěknej fail :? připomíná mi to GTAV a to už nikdy nechci zažít.ještě že jsem to DC nekoupil, ale pořad čekám na plus verzi, ale to snad fakt dřív vyjde project cars a to myslím bude top ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Ta hra ma velkej potencial, ale tohle to fakt smetlo. :-). Vyvojari zaskoceni jak silnicari, ....totalni amaterina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 myslím že až vyjde GT7 bude mít DC potecial bejt akorát tak vystaven na poličce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Jo gt7 ale hrat to na gamepadu???? Porad doufam ze sony dostane rozum a zprovozni volanty od logitechu...jinak si muzou s nejakyma autama vytrit prdel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 A co si koupit ten oficialni FailClub volant pro ps4? Co jsem koukal,tak je stejne "kvalitni" jako hra:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Tak tak. Mam Logitech GT, slovy Gran Turismo. Jestli to nechaj zamknuty na ty shity, se kterejma maj asi exclusivni podmazlou smlouvu, tak ....nevim. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Gt to je ten se sekvencni radickou?Ten jsem mel,byl skvelej...Jinak podle me staci pockat az nekdo udela tu usb "klicenku" jako bylo na min.generaci...Pak se dal pripojit jakejkoli volant,a navic to nebylo drahy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 To ani nevim todleto. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Stavalo to asi litr a vypadalo to jako flashka,davalo se normalne do usb a pak jsi tam akorat zapojil volant.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 A fungovalo to v cajku vcetne kompletniho Force feedback a tak? Preci jen ofiko podpora je ofko podpora :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Jo to netusim,ja to nekupoval,ale koukal jsem na nejaky videa na yt a behalo to jak ma...ono jde jen o ovladace,takze proc by to nemelo fungovat...Zkus mrknout na net,treba uz je to i na ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Jj asi tak....zkousel jsem ho v jednom obchode, mel jsem strach abych s nim neco neudelal tak kvalitni vyroba to byla....volant vrzal, byl komplet s plastu....o pedalech ani nemluvim....nejdrive nas sony namlsa na g27 pro ps3 s tim ze bude fungovat i na ps4 a pak mega fail....smula a vzkaz at si koupime thursmaster ze logitechy fungovat nebudou...wtf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Jestli neco najdete budu vam docela vdecny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.