Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Driveclub

nu.frix

Recommended Posts

No ted jsem rychle mrknul na YT a nejaky videa uz jsou...jedno video se jmenuje Ps4 y volante G25, a tam mu to beha...Akorat mu nefunguje ta pridavna konzole s tlacitkama tak musi mackat tlacitko na dualshocku,ale to je podle me otazka casu...poslal byh odkaz ale jsem na mt a koukal pres apku...Zkus mrknout na playcentrum,tam takovyhle vychytavky meli co si pamatuju....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

tak v pátek mi driveclub konečně dorazil a dneska jsem to spustil. ovládání atd. mi přijde super. grafiku jsem očekával možná trochu lepší, ale o tom to tolik není. jinak se mi líbí, že ve hře není miliony nastavování a možností. prostě přijdu a hraju... dnešní hry mi přijdou obsahem a možnstma až přeplácané a než se do toho člověk dostane, tak to chvilku trvá.

a jeden dotaz, nevím jestli je to chyba u mě nebo je to u všech, taky máte u okrajů obrazovky taky jako černé pruhy, že hra prostě není přes celou obrazovku? nebo je to jen chyba u mě?

edit: tak už jsem to našel:

http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=jak-si-roztahnout-obraz-u-zavodni-hry-driveclub-181895

Upraveno uživatelem Shark88
Odkaz ke komentáři

tak v pátek mi driveclub konečně dorazil a dneska jsem to spustil. ovládání atd. mi přijde super. grafiku jsem očekával možná trochu lepší, ale o tom to tolik není. jinak se mi líbí, že ve hře není miliony nastavování a možností. prostě přijdu a hraju... dnešní hry mi přijdou obsahem a možnstma až přeplácané a než se do toho člověk dostane, tak to chvilku trvá.

a jeden dotaz, nevím jestli je to chyba u mě nebo je to u všech, taky máte u okrajů obrazovky taky jako černé pruhy, že hra prostě není přes celou obrazovku? nebo je to jen chyba u mě?

bez v PS4 do settings-sound and screen-display area settings a tam si to nastav

Odkaz ke komentáři

také jsem neskutěčne násrán stou podporou jen pro Thrustmaster sám mám logitech GT, ale není to o tom že by to nešlo, ale že má Thrustmaster exkluzivitu pro PS4 a klidně bych si Thrustmaster koupil ale ta cena??? T500 RS stojí cca 10-12tis a T300 cca 8 tis.nezbývá než doufat že se to změní aspon u GT7, ale co jsem si četl tak naděje je malá :?

tady podpora volantu pro projectcars http://www.projectcarsgame.com/beyond-reality.html

Odkaz ke komentáři

Tak nepochybuju o tom ze to casem nebude fungovat, ale momentalne proste nic neni....dokonce se sepisuje nejaka petice a spousty hracu bojkotuje project cars....uvidime

Bojkotuje project cars na ps4 protoze nepodporuje Logitech? Co si pamatuju tak tenkrat psali ze to neni problem Sony,ale ukoncil to Logitech....asi se nedohodli...Ale jako za Trustmaster dat takovy prachy?....

Odkaz ke komentáři

Tak po necelém týdnu hraní musím říci že se mi hra líbí čím dál tím víc. Nikam se nehoním a jezdím každej závod tak abych splnil všechny chalenge. Jízdní model je pro mě ideální, podle mě je to dost doře vyvážená simulace. I na grafiku jsem si už zvylk a příjde mi ok. Dnes ráno jsem zapl hru a ned mi tam naskočila trofej za klub, přitom jsem jel jen jeden závod, tady vidím sílu online hraní a klubové výhody. Věřím že se to na plno rozjede až všechny funkce budou funkční. Jinak jsem zatím kousek za půlkou v singlplayeru a jsem level 31.

Odkaz ke komentáři

ty jo to fakt jezdíš každý závod 20x ne? ja jsem téměř na konci a mam lvl 29..hvezdy mi chybí az v te poslední části hry.. (zatím)
Některý závody opakuju to je fakt , ale ne rozhodně 20x.. Někdy mi dělají problém drift závody, ale jinak ok.
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu