onefootman Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 No ted jsem rychle mrknul na YT a nejaky videa uz jsou...jedno video se jmenuje Ps4 y volante G25, a tam mu to beha...Akorat mu nefunguje ta pridavna konzole s tlacitkama tak musi mackat tlacitko na dualshocku,ale to je podle me otazka casu...poslal byh odkaz ale jsem na mt a koukal pres apku...Zkus mrknout na playcentrum,tam takovyhle vychytavky meli co si pamatuju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 (upraveno) tak v pátek mi driveclub konečně dorazil a dneska jsem to spustil. ovládání atd. mi přijde super. grafiku jsem očekával možná trochu lepší, ale o tom to tolik není. jinak se mi líbí, že ve hře není miliony nastavování a možností. prostě přijdu a hraju... dnešní hry mi přijdou obsahem a možnstma až přeplácané a než se do toho člověk dostane, tak to chvilku trvá. a jeden dotaz, nevím jestli je to chyba u mě nebo je to u všech, taky máte u okrajů obrazovky taky jako černé pruhy, že hra prostě není přes celou obrazovku? nebo je to jen chyba u mě? edit: tak už jsem to našel: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=jak-si-roztahnout-obraz-u-zavodni-hry-driveclub-181895 Upraveno Říjen 12, 2014 uživatelem Shark88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Sice neumim spanelsky, ale prave v tom videu typek ukazuje ze mu volant nefunguje....;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Fikuss - no vidis,tak jsem dal spatny info,tak to se omlouvam...ale kazdopadne tyhle veci existujou a fungujou takze podle me to je fakt jen otazka casu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Tak nepochybuju o tom ze to casem nebude fungovat, ale momentalne proste nic neni....dokonce se sepisuje nejaka petice a spousty hracu bojkotuje project cars....uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 tak v pátek mi driveclub konečně dorazil a dneska jsem to spustil. ovládání atd. mi přijde super. grafiku jsem očekával možná trochu lepší, ale o tom to tolik není. jinak se mi líbí, že ve hře není miliony nastavování a možností. prostě přijdu a hraju... dnešní hry mi přijdou obsahem a možnstma až přeplácané a než se do toho člověk dostane, tak to chvilku trvá.a jeden dotaz, nevím jestli je to chyba u mě nebo je to u všech, taky máte u okrajů obrazovky taky jako černé pruhy, že hra prostě není přes celou obrazovku? nebo je to jen chyba u mě? bez v PS4 do settings-sound and screen-display area settings a tam si to nastav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 také jsem neskutěčne násrán stou podporou jen pro Thrustmaster sám mám logitech GT, ale není to o tom že by to nešlo, ale že má Thrustmaster exkluzivitu pro PS4 a klidně bych si Thrustmaster koupil ale ta cena??? T500 RS stojí cca 10-12tis a T300 cca 8 tis.nezbývá než doufat že se to změní aspon u GT7, ale co jsem si četl tak naděje je malá :? tady podpora volantu pro projectcars http://www.projectcarsgame.com/beyond-reality.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Tak nepochybuju o tom ze to casem nebude fungovat, ale momentalne proste nic neni....dokonce se sepisuje nejaka petice a spousty hracu bojkotuje project cars....uvidime Bojkotuje project cars na ps4 protoze nepodporuje Logitech? Co si pamatuju tak tenkrat psali ze to neni problem Sony,ale ukoncil to Logitech....asi se nedohodli...Ale jako za Trustmaster dat takovy prachy?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Treba by to slo na tomhle : www.playcentrum.cz/cronusmax-ps3-ps4-xboxone-2014-1185201.htm Kazdopadne je videt ze uz se zacinaji takovyhle veci delat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Zajimava vecicka, ale temer 2tisice??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 No neni to zadarmo...ale kdyz by to slo na Logitech za 5 proc ne...radsi bych byl koupit tohle dohromady za 7 nez dat 10 za Trustmaster:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Tak po necelém týdnu hraní musím říci že se mi hra líbí čím dál tím víc. Nikam se nehoním a jezdím každej závod tak abych splnil všechny chalenge. Jízdní model je pro mě ideální, podle mě je to dost doře vyvážená simulace. I na grafiku jsem si už zvylk a příjde mi ok. Dnes ráno jsem zapl hru a ned mi tam naskočila trofej za klub, přitom jsem jel jen jeden závod, tady vidím sílu online hraní a klubové výhody. Věřím že se to na plno rozjede až všechny funkce budou funkční. Jinak jsem zatím kousek za půlkou v singlplayeru a jsem level 31. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 ty jo to fakt jezdíš každý závod 20x ne? ja jsem téměř na konci a mam lvl 29..hvezdy mi chybí az v te poslední části hry.. (zatím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Na netu ta apka také nikde není, alespoň mně se ji nepovedlo najít. Mohl byste někdo *.apk soubor dát k dispozici pokud se Vám ji na Google Play povedlo stihnout stáhnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 je to fail,jak výrobce hry muže být zaskočen a spadnout mu servry k nepochopení,je logický že v den vydání prostě přijde mega nápor tak je potřeba se na to dukladně připravit, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 ty jo to fakt jezdíš každý závod 20x ne? ja jsem téměř na konci a mam lvl 29..hvezdy mi chybí az v te poslední části hry.. (zatím) Některý závody opakuju to je fakt , ale ne rozhodně 20x.. Někdy mi dělají problém drift závody, ale jinak ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Tak v patek jsem to zapnul a da se stim hnout mam lvl 26. Jinak me ta hra bavim. Jen skoda toho serveru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Některý závody opakuju to je fakt , ale ne rozhodně 20x.. Někdy mi dělají problém drift závody, ale jinak ok. ty jo tak to nechápu, že jsi level 31..husty..ja taky docela opakoval a fakt jsem skoro na konci a nejsem ani 30... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Já mám level 23 a jsem teprve v půlce semi-pro. Jaký je maximální level? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 myslim ze 50..za to je poslední trophy.. jj.. 23 lvl jsem taky tak nějak mel jak mas ty.. potom uz to jde pomaleji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Taky se to snazim delat na vsechny hvezdy. Akorat v jednom me chybi jedna hvezda ale tu dam. Pak frcim dal. Da se na tom zmakat. Skoda toho serveru. Asi dvakrat me to prihlasilo a pak nic... Mate teda nekdo zalozenej ten CLUB ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Já mám založenej CLUB bez problému, Až na to že občas se to připojí a občas ne no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Nejake nazvy CLUBU ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Nejake nazvy CLUBU ??? Herm Crew - Tak nějak by to mělo být už jsem tam dlouho nebyl připojenej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Tak az pujde server :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.