Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Driveclub

nu.frix

Recommended Posts

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Jsem 28 ale uz se to fakt neda dokud nebude multiplayer tak to nehraju. Hral sem vsechny nekolikrat mam vsechny Tour trofeje.

Minule kdyz nefungoval multiplayer myslim u nejakyho MLB nebo tak neco Playstation vracel penize. Bohuzel neverim ceskymu supportu takze pochybuji.

http://www.playstationtrophies.org/news/news-14588-DriveClub-Dev-Considers-Offering-Compensation-to-Frustrated-Players.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne sa nezda,na rovinke aj ked neurobim chybu,skratka nemam sancu,jedine kde dozeniem superov je bezchybne vybratie zakruty,na rovinke mi skor unikaju...

tady jde o to, lkdyž udelas nějakou megabotu, tak je pak možné soupeře dojet.. poté se ssíly opět vyrovnávají.. zkus to třeba na startu závodu, nech je 10 sekund odjet a uvidíš, že je dojedeš.. potom ale se AI uz chová opět normálně..

Odkaz ke komentáři

Mne sa nezda,na rovinke aj ked neurobim chybu,skratka nemam sancu,jedine kde dozeniem superov je bezchybne vybratie zakruty,na rovinke mi skor unikaju...

Soupeři opravdu zpomalí, zkus zastavit třeba na 10s a uvidíš že je během pár minut dojedeš.

O tom zpomalení říkal přímo sám i ten vývojář Rutchynsky z Evolve studios.

Odkaz ke komentáři

tady jde o to, lkdyž udelas nějakou megabotu, tak je pak možné soupeře dojet.. poté se ssíly opět vyrovnávají.. zkus to třeba na startu závodu, nech je 10 sekund odjet a uvidíš, že je dojedeš.. potom ale se AI uz chová opět normálně..

Dobrá shoda :-))(

Odkaz ke komentáři

Soupeři opravdu zpomalí, zkus zastavit třeba na 10s a uvidíš že je během pár minut dojedeš.

Tak zkus zastavit na 10 sekund v semi-pro... už je pak ani neuvidis

Odkaz ke komentáři

OK,to beriem...Ale ja hovorim o tom,ze je startova rovinka,som na pozicii 8/10 vsetci naraz vystartujeme,mame rovnake auta,auta predomnou zrychluju,su asi 10 metrov predomnou a auta zamnou ma dobiehaju,su asi 5 metrov zamnou...Potom pride prva zakruta a ak ju dobre vyberiem,viem sa dostat aj na 4. poziciu...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu