Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Driveclub

nu.frix

Recommended Posts

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Zdravím :),

tak se mi konečně DC dostal pod ruku..za sebe musím napsat, že absolutně nechápu ty recenze??:arrow:obzvláště případ hrej.cz kde mi přijde jako by autor článku byl pod vlivem nějaké látky :D ?? Ta hra je naprosto super. Osobně ani nevím kdy naposledy se mi povedlo jít spát kvůli hře v půl 2 ráno a ve čtvrt na 6 také ráno už být natěšenej a hlavně vzhůru :D abych mohl poslouchat řev motorů :) s Forzou to ani srovnávat nejde jsou to naprosto jiné hry! A jediné co je spojuje je závodění :) co si myslíte o hře vy? Taky si myslíte, že zaslouží 2/5 hodnocení? Neberme teď v potaz to, že jí chybí počasí apod.? Jde o to jestli z herního hlediska je to pro Vás zážitek :), protože pro mě je a užívám si každej mm jízdy..pokud máte tv která podporuje TRU-MOTION doporučuji zapnout(kdyby měl někdo LG LED TV poslal bych mu klidně screen jak to nastavit aby z obrazu vymáčknul max. a hra jela plynule;), pokud to má člověk vypnutý zdá se mi ten obraz takový pomalejší ale jakmile to dam na plných 10 šlape to jak hodinky a obraz jede vskutku rychle :) Každopádně jsem trochu odbočil od toho co jsem chtěl napsat :D založil jsem jsem CLUB:::: Death666Racers ....tak pokud by měl někdo zájem přidejte se pls ať se klub rozrůstá :)už mi přes milion a půl XP uteklo za singl..tak ať neutíká dál :( Dííííky Na PSN mam nick: ujisko tak přidávejte a zapaříme :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím :),

tak se mi konečně DC dostal pod ruku..za sebe musím napsat, že absolutně nechápu ty recenze??:arrow:obzvláště případ hrej.cz kde mi přijde jako by autor článku byl pod vlivem nějaké látky :D ?? Ta hra je naprosto super. Osobně ani nevím kdy naposledy se mi povedlo jít spát kvůli hře v půl 2 ráno a ve čtvrt na 6 také ráno už být natěšenej a hlavně vzhůru :D abych mohl poslouchat řev motorů :) s Forzou to ani srovnávat nejde jsou to naprosto jiné hry! A jediné co je spojuje je závodění :) co si myslíte o hře vy? Taky si myslíte, že zaslouží 2/5 hodnocení? Neberme teď v potaz to, že jí chybí počasí apod.? Jde o to jestli z herního hlediska je to pro Vás zážitek :), protože pro mě je a užívám si každej mm jízdy..pokud máte tv která podporuje TRU-MOTION doporučuji zapnout(kdyby měl někdo LG LED TV poslal bych mu klidně screen jak to nastavit aby z obrazu vymáčknul max. a hra jela plynule;), pokud to má člověk vypnutý zdá se mi ten obraz takový pomalejší ale jakmile to dam na plných 10 šlape to jak hodinky a obraz jede vskutku rychle :) Každopádně jsem trochu odbočil od toho co jsem chtěl napsat :D založil jsem jsem CLUB:::: Death666Racers ....tak pokud by měl někdo zájem přidejte se pls ať se klub rozrůstá :)už mi přes milion a půl XP uteklo za singl..tak ať neutíká dál :( Dííííky Na PSN mam nick: ujisko tak přidávejte a zapaříme :)

Čau chlape poslal bys mi ten screen jak nastavit tu LG LED TV ? A Připojil jsem se do tvého Clubu tak jdem na to :D

Odkaz ke komentáři

omlouvám se, ale pokud třeba dostanu hodiny atd. je možné někde se restartovat, abych byl otočený do správného směru? nikde to nemůžu najít. díky

Co si tak pamatam naposledy,co som siel opacne ma to hned automaticky otocilo do spravneho smeru...

Odkaz ke komentáři

omlouvám se, ale pokud třeba dostanu hodiny atd. je možné někde se restartovat, abych byl otočený do správného směru? nikde to nemůžu najít. díky

kdyz pojedeš mimo trať, za 3 vteriny te to automaticky hodi na trat.. lze to udělat i manuálně a to tak, že zmáčknes tlačítko options a pak zvolis "Reset to the track" myslim..

Odkaz ke komentáři

Takze ja jsem poridil nakonec to rozsireni na plnou na storu...No sve pocity a dojmy zde psat nebudu,to by jste me tu ukamenovali ,ale vcelku se mi libi jizdni model,kterej je takovej pohodovej...no stress:D ...mp funguje az na challenges jsem koukal....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu