Strejda uja Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Okej :) super..včera jsem měl málo času, ale dneska se na to vrhnu a pošlu tě to:) ale pořád mi hapruje ten mulťák :/ dělá Ti to taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda uja Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Bohužel zatim nelze :( ale každopádně jsem se dočetl že to příjde s nějakým updatem, tak snad do konce roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Musím říct že už je to stabylnější, ale ty výzvy pořád ne a ne fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda uja Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Klidně se přidej :) Death666Racers jestli chceš a pujde to hodím ti tam i to CZ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 (upraveno) doporucuji treba pul hodky hrat tour a pak jsem se pripojil a dost me bavi ty tymovky. a klub jsem taky vytvoril. jak se clovek jednou pripoji, tak je to v cajku Upraveno Říjen 15, 2014 uživatelem Shark88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Jsem fakt zvedav jak se k tomu postavej.Uz to neni normalni a ta hra byla posunuta skoro o rok a neni kompletni....Jsem pekne n......j :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 (upraveno) Teď jsem se zasekl v singlu u hot lap Venom na tři hvězdy s časem 1:16 je to vopruz:cry: Upraveno Říjen 15, 2014 uživatelem Umberto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Umberto jj, nektere casovky jsou narocne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda uja Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Tak jsem narazil na takovej drobnej rozpis updejtů, který mají vycházet tak kdyby někdo měl zájem mrkněte ;) ........ http://www.hardcoregamer.com/wp-content/uploads/2014/09/1410391238-driveclub-dlc-infographic.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 já jsem ze hry celkem nadšený. že pořádně nechodí online mě štve, ale oni to vymakají. počítám, že do 14 dní to bude chodit bez problému. a co si budeme povídat, při testech prostě chování a počet lidí nenasimulují. dejte jim čas. ta hra za to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Umberto jj, nektere casovky jsou narocne.....Mi povídej, ale jinak se to dá:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Tak jsem narazil na nejzku..enější závod v kategorii Pro a to driftování s Marusií, nejsem schopen zajet plný počet bodů :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 pro me zatim nejzku závod jeden z tech úplně posledních, kde mají všichni ariel atom.. to auto jde hned do hodin... strasny.. drifty v poho všechny, musi cčlověk holt přijít jak na to.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Tak jsem narazil na nejzku..enější závod v kategorii Pro a to driftování s Marusií, nejsem schopen zajet plný počet bodů :-/ Jo driftovani byl vopruz ale dá se to, musis zkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Jo driftovani byl vopruz ale dá se to, musis zkoušet. Jo už sem to udělal, ale strávil jsem na tom 2 levely :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 No to já se pořád se...ru s tím venomem:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Dneska mi přišla Important Notification od DriveClubu s kodem na stažení těch aut k předobjednávce. Že se prej omlouvaj a posílaj kod na stažení aut. Ale když to potvrdim, spustí se mi to, ale auta stejně nejdou stáhnout. Funguje to někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Po půlnoci se mi stáhla aktualizace a v online závodech už jsou na trati ty výzvy jako překonat něčí rychlost nebo drift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Dneska mi přišla Important Notification od DriveClubu s kodem na stažení těch aut k předobjednávce. Že se prej omlouvaj a posílaj kod na stažení aut. Ale když to potvrdim, spustí se mi to, ale auta stejně nejdou stáhnout. Funguje to někomu? To ti to přišlo na email, který máš registrovaný na PS store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Dneska mi přišla Important Notification od DriveClubu s kodem na stažení těch aut k předobjednávce. Že se prej omlouvaj a posílaj kod na stažení aut. Ale když to potvrdim, spustí se mi to, ale auta stejně nejdou stáhnout. Funguje to někomu? jo, ono to funguje, ale mel jsem taky pocit že se nic neděje. auta jsou pak v garaži samostatně v tomto skinu. jeste k tomu byl jakysi násobič bodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Tak jsem dojel konečně to hot lap VENOM za 1.15.252 , byl to nářez. Počítám že jsem ten okruh jel aspoň 200x než se mi to povedlo. Zatím pro mě nejtěžší závod ve hrě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 (upraveno) To ti to přišlo na email, který máš registrovaný na PS store? Ne ne. normálně to na mě vyskočilo v menu playstationu, jak máš notification, tak dole jsou important notification. ale když to dám stáhnout, tak to vyhodí stejnou chybu jako u těch aut předtim. Jdu to ještě jednou zkusit : ) edit: auta už dnes ráno stáhnout šla, ale mám problém s updatem, ten se vůbec nechce stáhnout. Hodí to error ce-32937-4 Upraveno Říjen 16, 2014 uživatelem ryder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 tak pry dnešní další patch (135 mb) a online funguje bez problémů.. challenge pry pořád nějak zlobí, jinak uz by to ale mělo byt ok! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda uja Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Tak jsem dojel konečně to hot lap VENOM za 1.15.252 , byl to nářez. Počítám že jsem ten okruh jel aspoň 200x než se mi to povedlo. Zatím pro mě nejtěžší závod ve hrě. GRATULACE :) mě to to čeká o víkendu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda uja Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 tak pry dnešní další patch (135 mb) a online funguje bez problémů.. challenge pry pořád nějak zlobí, jinak uz by to ale mělo byt ok! :) Tak to jsem na to zvědavej :) kujva proč musim mít tenhle tejden odpolední :D pařil bych hned :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.