Patrik Hermes Herman Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Tak teď jsem stáhl ten novej update a hra nejde ani spustit napíše to cannot start application nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Tak teď jsem stáhl ten novej update a hra nejde ani spustit napíše to cannot start application nevíte co s tím?A dostahoval se ti celej, spíš teda nainstaloval, jedinný co zkus tak si zkopíruj savy a potom hru vymaž z disku a znovu nahrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 (upraveno) Založil jsem CLUB kdyby někdo chtěl tak se přidejte - Herm CREW CZE ....Budu rád ;-) Upraveno Říjen 16, 2014 uživatelem Patrik Hermes Herman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 (upraveno) Tak jsem koukal na ty vaše cluby: Herm CREW CZE Death666Racers (přidal jsem se sem. Zbývají 2 místa) DC killers Consoleforum A skoro ve všech je vždy pouze jen 1 člen. Nebylo by lepší založit jen jeden club kde by nás bylo už více? Upraveno Říjen 16, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 DC KILLERS budu rusit, nemam na to cas to spravovat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 V tyhle hre se dockat multiplayeru je jako cekat na hlavni vyhru ve Sportce:Dzkousim to 2 hodiny a bez sance.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Jinak mam pocit ze po dnesnim updatu se zlepsilo ovladani aut,konkretne ze clovek nemusi vynalozit takovou silu na packu aby auto zatocilo,mate taky ten pocit nebo se mi to jen zda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Po dnešnim update online závodění naprosto nefunguje. Ještě je to víc nehratelné, než to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Ja si taky rikal...pred timhle updatem se to aspon parkrat podarilo ale ted...?... Devolution studio by meli zavrit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Když to tu čtu tak je to teda průser jako vrata...tohle naprost nezvládli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Tak jsem koukal na ty vaše cluby:Herm CREW CZE Death666Racers (přidal jsem se sem. Zbývají 2 místa) DC killers Consoleforum A skoro ve všech je vždy pouze jen 1 člen. Nebylo by lepší založit jen jeden club kde by nás bylo už více? tak jsem se chtěl přidat na Death666Racers, ale je bohužel plný. DC killer bude zrušenej a na Herm CREW CZE se nemůžu dostat. takže by to chtělo naplnit nějaký druhý klub, bud ten můj (console forum) nebo jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Když to tu čtu tak je to teda průser jako vrata...tohle naprost nezvládli.. To fakt nezvladli...tak nastesti jsem za to dal jen litr tak me to tolik neboli,obcas na to pojezdeni se to bude hodit...Spis mam pocit ze tohle nikdy nemela bejt velka hra...Kdyz se podivas tak singl,mp mody zadny,upravy zadny atd.atd.atd.atd..ta hra je naprosto hola a chlubit se ve hre tim ze se muzes podivat jak rychle zajeli zavod tvoji kamaradi....hmmm,co dodat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Odjel sem jeden zavod a hned me to koplo online.... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 We have a few new updates for you today as we work toward getting everyone connected and racing together in #DRIVECLUB: 1) The latest game update (1.04) is now available to download worldwide and you will need to install it in order to play online. Your PS4 will prompt you to download the update from PSN as soon as you fire up the game. 2) More servers and new upgrades are still coming online hour-by-hour, so we expect improvements to server connectivity and reliability for everyone. We will be bringing Face-offs back into play soon. 3) Essential diagnostics are still running periodically (for the next 12 hours) to help us continue to improve server performance. This may disrupt online play for you when you get connected. We are still also working hard to get the PS Plus Edition of DRIVECLUB out as soon as possible and hope to update you on this soon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Tak se mi konecne podarilo zalozit klub. Ze to trvalo, ja vim. :) Pojmenoval jsem ho RC CzechRulez, kdo by se chtel pridat, napiste sem do topicu Vas PSN nick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Hele urco ja nick spleskin budu on line tak v jedenáct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Marr: muj nick je zemi8. diky za pridani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Sony - pro hráče :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Jsem koukal na FB stranky Driveclubu a lidi pisou ze po stazeni toho updatu blbne cela konzole a ze se vubec neni schopna pripojit na internet.. Jinak penize Sony vracet nebude,je tam nejaka klauzule v podminkach ps store...--- jen tak pro zajimavost ---- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 jenže ja bych chtěl ale vratit celou konzoli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 No to ja teda ne :D ... Ale zajima me jestli se hraci tady za to dockaji alespon nejake kompenzace...Myslim ze by si to zaslouzili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Kluci, doted jsem se snazil vas tam pridat, ale servery to proste nedavaji... tak snad zitra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Kompenzace určitě nějaké bude, protože to Sony s Evolution studios už řeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 tak mohu potvrdit, ze po aktualizaci se nepripojim uz ani v nhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Tomu říkám aktualizace, taky se mi už nejde připojit na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.