Hráč123 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Každým dnem je to lepší a lepší....Zeptám se. Na aukru je na prodej za litr ta speciálka..kódy prý použil ale jdou údajně použít 3x...To se my jako dlouholetému hráči moc nepozdává..každý kód, který sem kdy měl se použil jednou a šlus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 .....mě se po tom updatu ani nezobrazuji přátelé online :-D diablo nevali..... akorát to pos..li Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 (upraveno) To mi chcete říct, že update DriveClubu má vliv i na ostatní hry ? Podle mě dělají zase něco s PSN a myslím si, že se už připravují na uvolnění updatu 2.0 !!! http://blog.us.playstation.com/2014/10/16/ps4-system-software-preview-usb-music-player-new-home-screen-colors-more/ Upraveno Říjen 17, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 V této chvíli těžko říct jestli má na to vliv i PSN a jeho chystaný update 2.0...osobně si myslím že update vyjde někdy během listopadu...tohle je problém čistě hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Tak mě uz to valí.....i přátelé vidím on line Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Tak mě uz to valí.....i přátelé vidím on line A co ty chalenge ty už taky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Dneska mi přišla Important Notification od DriveClubu s kodem na stažení těch aut k předobjednávce. Že se prej omlouvaj a posílaj kod na stažení aut. Ale když to potvrdim, spustí se mi to, ale auta stejně nejdou stáhnout. Funguje to někomu? co tam prosim te bylo za auta ??? myslis to DLC Mercedes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Taky jsem vcera stahnul update. Sice asi na po desate... Ale slape to v klidu. Ty chalenge stale nejsou.... Jinak nevidim pratele online.Tak snad ten online nebude mit vliv na hrani ostatnich her online.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 co tam prosim te bylo za auta ??? myslis to DLC Mercedes.... jop, ale už to fachá. update už se mi taky stahnul. večer vyzkoušim jak to šlape, týden jsem to nehral (♥♥♥♥♥ní odpolední) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Jen takova jedna blba otazka. Vcera jsem dokoncil Semi-pro ale trofej jsem nedostal. Musim mit asi vsechny zavody na plnej pocet hvezd??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Nemusíš to mít na všechny hvězdy. Stačí dokončit event. Zkusil bych ještě v PS4 synchronizovat trofeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda uja Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Každým dnem je to lepší a lepší....Zeptám se. Na aukru je na prodej za litr ta speciálka..kódy prý použil ale jdou údajně použít 3x...To se my jako dlouholetému hráči moc nepozdává..každý kód, který sem kdy měl se použil jednou a šlus... Já osobně to mám taky elektronicky přes týpka za 500,- a jede to jak hodinky stahuje updaty vše ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Nemusíš to mít na všechny hvězdy. Stačí dokončit event. Zkusil bych ještě v PS4 synchronizovat trofeje. jj, prave v poslednim event semi-pro me chybi jedna hvezda.... a to bude asi ten problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Tak to určitě bude ten problém :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Normalne jsem v soku a musim se o to podelit :D .Hraju ted tyhle Sranda zavody,single event a NAJEDNOU vyzva prekonat rychlost ziveho hrace...Chille,rovinka,ja na tachometru pres 200 a vyzva : Prekonat rychlost 41 km/h..... :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 XD................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Normalne jsem v soku a musim se o to podelit :D .Hraju ted tyhle Sranda zavody,single event a NAJEDNOU vyzva prekonat rychlost ziveho hrace...Chille,rovinka,ja na tachometru pres 200 a vyzva : Prekonat rychlost 41 km/h..... :D:D:Dto asi kvuli trofeji:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Mozna :D ...pravda je ze tu hru budu asi hrat casteji,nepamatuju si kdy jsem se takhle naposled pobavil :D:D:D ...smeju se od startu do cile :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Tak to byla zajimava vyzva :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 (upraveno) No to mi povidej...jinak spatna zprava pro priznivce poradnych her,Project cars s nejvetsi pravdepodobnosti odsunuto na Březen pristiho roku...behem dnesniho dne by se to melo potvrdit/vyvratit...Pravdepodobne ze strachu z Driveclub :D EDIT: Potvrzeno... Upraveno Říjen 17, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Neeee,proc..... zrovna jsem se na tohle tesil. proc vse prodluzuji :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Tak se mi to konecne taky rozjelo v on. Je tu jeste nekde misto v clubu? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Console forum. Můžu tě tam pozvat, pokud chceš. řekni nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 tak mam tak nejak dojeto..legend dojety, mam 220 hvezdy z 225.. online mi dneska fungoval tak hodinu, pak me to vykoplo.. doufam, ze se to bude opravdu lepsit, at ma hra nejaky dalsi smysl i po "dohrani".. jinak jsem mel treba velky problem s jednou vyzvou, po dojeti legend sampionatu jsem dostal koenigsegg agera a najedou jsem to zajel o 3 vteriny rychleji, nez bylo potreba.. hrozna masina.. :D.. jsem level 30 momentalne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Taky mam 30ku dnes sem si zahral 2 online zavody a parba ! Bohuzel vzdy kolem 80% sem crashnul a skoncil pozadu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.