Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Driveclub

nu.frix

Recommended Posts

Každým dnem je to lepší a lepší....Zeptám se. Na aukru je na prodej za litr ta speciálka..kódy prý použil ale jdou údajně použít 3x...To se my jako dlouholetému hráči moc nepozdává..každý kód, který sem kdy měl se použil jednou a šlus...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

To mi chcete říct, že update DriveClubu má vliv i na ostatní hry ?

Podle mě dělají zase něco s PSN a myslím si, že se už připravují na uvolnění updatu 2.0 !!!

http://blog.us.playstation.com/2014/10/16/ps4-system-software-preview-usb-music-player-new-home-screen-colors-more/

Upraveno uživatelem mikas_cze
Odkaz ke komentáři

Dneska mi přišla Important Notification od DriveClubu s kodem na stažení těch aut k předobjednávce. Že se prej omlouvaj a posílaj kod na stažení aut. Ale když to potvrdim, spustí se mi to, ale auta stejně nejdou stáhnout. Funguje to někomu?

co tam prosim te bylo za auta ??? myslis to DLC Mercedes....

Odkaz ke komentáři

Každým dnem je to lepší a lepší....Zeptám se. Na aukru je na prodej za litr ta speciálka..kódy prý použil ale jdou údajně použít 3x...To se my jako dlouholetému hráči moc nepozdává..každý kód, který sem kdy měl se použil jednou a šlus...

Já osobně to mám taky elektronicky přes týpka za 500,- a jede to jak hodinky stahuje updaty vše ok :)

Odkaz ke komentáři

No to mi povidej...jinak spatna zprava pro priznivce poradnych her,Project cars s nejvetsi pravdepodobnosti odsunuto na Březen pristiho roku...behem dnesniho dne by se to melo potvrdit/vyvratit...Pravdepodobne ze strachu z Driveclub :D

EDIT: Potvrzeno...

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři

tak mam tak nejak dojeto..legend dojety, mam 220 hvezdy z 225.. online mi dneska fungoval tak hodinu, pak me to vykoplo.. doufam, ze se to bude opravdu lepsit, at ma hra nejaky dalsi smysl i po "dohrani".. jinak jsem mel treba velky problem s jednou vyzvou, po dojeti legend sampionatu jsem dostal koenigsegg agera a najedou jsem to zajel o 3 vteriny rychleji, nez bylo potreba.. hrozna masina.. :D.. jsem level 30 momentalne..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu