donnybsc Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Včera jsem to koupil muzete si mě přidat do klubu nevim jaké jméno chcete tak zkuste DonnyCzech nebo Tomas Skill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Ok nick mam Richie_Zizkov. Diky. O vikendu budu pryc, lognul bych zacatkem tydne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Uz mě to fakt s... Od doby kdy mám DC jsem multak hrál 1x připojím se čekám na hráče všichni čekáme a pak mi to hodí lost connection Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Ja ted odjel 5 zavodu a drzi...Skoda jen ze vsichni jezdi jak parta kretenu a akorat ramujou...to se mi napr.ve Forze nikdy nestalo.Njn,co dodat....Jinak by asi multak nebyl spatnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Může mi někdo vysvětlit jak mám tohle překonat?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Zapni raketovej pohon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Dotaz...uz se někomu podařilo stáhnout ty bonus auta ? Popř kdy to tak půjde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 jo podarilo v upozorneni (tam kde mas downloady atd) tak tam mas neco jako varovani od playstationu. Tam jsem mel zpravu ze se omlouvaji ze mi ty auta nesla at si tam zadam tento kod. Dal jsem si ho tam a voila mam to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Může mi někdo vysvětlit jak mám tohle překonat?:D[ATTACH=CONFIG]26432[/ATTACH] No jde to ale blbě, mě to trvalo celkem něco kolem šesti hodin než se mi to povedlo...držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Kecale:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 To je ještě slabý, měl jsem tam rychlost přes 14000. Možná to někdo létá s raketoplánem. Jsem zvědavej, jestli se jim tu hru podaří dát do hratelného stavu do konce měsíce. Jsou to neskutečný břídilové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Vsak ta hra funguje -..- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Kecale:party:Nekecám fakt mi to tak dlouho trvalo...byl to vopruz jako prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Může mi někdo vysvětlit jak mám tohle překonat?:D[ATTACH=CONFIG]26432[/ATTACH] To kecas, to neni mozne....maj to HACKLE 8) :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 (upraveno) To kecas, to neni mozne....maj to HACKLE 8) :wohow: Je to nejtěžší závod v kariéře, musí se člověk snažit jezdit všechno přes obrubník a jako kdyby hodně uzavírat zatáčky tj jezdit je ze vnitř, je to fakt vopruz, ale pamatuju si třeba na F1 minulej ročník, kdy jsem se trápil na překonání na zlatou medaily u starýho williamsu...to bylo peklíčko:-))) Upraveno Říjen 20, 2014 uživatelem Umberto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 No jde to ale blbě, mě to trvalo celkem něco kolem šesti hodin než se mi to povedlo...držím palce. Ale to co mám vyfocený je výzva:překonej průměrnou rychlost v daném úseku a 5426,7km/h nedáš i kdyby si to jezdil do konce života:wohow::psp::ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Ale to co mám vyfocený je výzva:překonej průměrnou rychlost v daném úseku a 5426,7km/h nedáš i kdyby si to jezdil do konce života:wohow::psp::ziped:Sorry jsem slepej:-) to máš pravdu...každopádně mě stve že pořád nemůžu zadávat výzvy a když se schi kouknout na svoje statistyky tak to pořád načítá ale neobjeví se to:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Nejvic me serou ty lidi kdyz uz se po hodine hrani pripojim na net :D jezdim slusne do doby nez do me zacne nekdo bourat v zatackach a otacet me do hodin pak ho dojedu a delam to samy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 ja si to nikdy nedovolim bohuzel tak 3/10 her nejakej ♥♥♥♥♥ to udela -..- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 No to mi povidej...jinak spatna zprava pro priznivce poradnych her,Project cars s nejvetsi pravdepodobnosti odsunuto na Březen pristiho roku...behem dnesniho dne by se to melo potvrdit/vyvratit...Pravdepodobne ze strachu z Driveclub :DEDIT: Potvrzeno... Tak že se to prodlouzilo na brezen? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 jo.................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 To fakt neni normalni, kazda hra je snad odsunuta.....:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Hele meli jste vsichni omluvnej balicek??? Ja teda nic nedostal... Co v tom prosim bylo? Pocasi stale porad asi nic co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 jakej omluvnej balicek? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.