Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Driveclub

nu.frix

Recommended Posts

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

To kecas, to neni mozne....maj to HACKLE 8) :wohow:
Je to nejtěžší závod v kariéře, musí se člověk snažit jezdit všechno přes obrubník a jako kdyby hodně uzavírat zatáčky tj jezdit je ze vnitř, je to fakt vopruz, ale pamatuju si třeba na F1 minulej ročník, kdy jsem se trápil na překonání na zlatou medaily u starýho williamsu...to bylo peklíčko:-))) Upraveno uživatelem Umberto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale to co mám vyfocený je výzva:překonej průměrnou rychlost v daném úseku a 5426,7km/h nedáš i kdyby si to jezdil do konce života:wohow::psp::ziped:
Sorry jsem slepej:-) to máš pravdu...každopádně mě stve že pořád nemůžu zadávat výzvy a když se schi kouknout na svoje statistyky tak to pořád načítá ale neobjeví se to:-(
Odkaz ke komentáři

No to mi povidej...jinak spatna zprava pro priznivce poradnych her,Project cars s nejvetsi pravdepodobnosti odsunuto na Březen pristiho roku...behem dnesniho dne by se to melo potvrdit/vyvratit...Pravdepodobne ze strachu z Driveclub :D

EDIT: Potvrzeno...

Tak že se to prodlouzilo na brezen? ....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu