Strejda uja Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Hele meli jste vsichni omluvnej balicek??? Ja teda nic nedostal... Co v tom prosim bylo? Pocasi stale porad asi nic co??? Hele tuším že se to vztahovalo pouze pro ty, kteří to měli v pre-orderu. A my ostatní stále čekáme, dneska jsem četl zpávu že už na tom pracujou a dozvíme se to už brzy. Co se týče počasí tak to vidim až konec listopadu nejdřív... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 To je fakt hrozne... porad to je neuplna hra.ktera nejede na 100% :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 AHoj už se připojíte? Večer je to pro mě nemožné a co psali o nákem patchi, mě žádný zatím nepřišel Vám jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 patch byl davno a pokud "patchuji" servery tak ten ti asi neprijde :roll: patch vyjde pro vsechny stejne aspon tedy v ramci regionu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Aha no jeden patch byl to vím tak to bylo ono, ja jen že na herních webech to docela blbě podali a vypadalo to jak kdyby ten patch byl dnes. Škoda že to stále nejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 patche byly zatim 2.. ani jeden z nich nic moc nevyresil a podle me ani vyresit nemuze.. musi si problem se servery vyresit u nich, ne nejakym patchem u nas v konzoli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Včera sem se zkoušel připojit do závodu zkoušel sem to 20 min a vzdal sem to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 patche byly zatim 2.. ani jeden z nich nic moc nevyresil a podle me ani vyresit nemuze.. musi si problem se servery vyresit u nich, ne nejakym patchem u nas v konzoli.. Ahoj, podle mě byly ty patche už 4. Aktuálně tam mám 1.04 a dnes by.měl být už 1.05. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Dobrá komedie pokračuje, hlavně, že znají obsah season passu na rok dopředu ale hra je v .... Sorry muselo to ven :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Maj jedine stesti, ze jsou zatim jedina auta na trhu.Nepocitam NFS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 (upraveno) Ty servry jim frčej na Pentim I ne ? ,zlatej Microsoft kterej má tohle velice dobře zvládnuty,Sony si chce hrát po vzoru Microsoftu a jejich služby Live na to že má servry zmáknuté ale pravda je někde uplně jinde,maj ho..o,jediný co od Microsoftu okoukali je zpoplatnění :) . Jsou to serverový žebráci,MS je serverovej gigant ! Upraveno Říjen 21, 2014 uživatelem rootan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 (upraveno) Zajimavy ze nevis ze forza taky nesla prvnich par dni. "porovnatelny s driveclubem" bitch please Upraveno Říjen 21, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Froza sla vzdycky, hraji Forzu 5 uz od prosince a ted nove Forzu Horizon 2 po te co jsem hral tyden Driveclub ale po tydnu to byla nuda, a navic servery stale nesly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 (upraveno) Forza horizon 2 nesla dva dny po vydani. dukaz http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst22663_Can-t-Connect-to-Online-Sessions.aspx Upraveno Říjen 21, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 hlavne Forza 5 vypadala po vydani uplne jinak, nez na vsech prezentovanych videich a screenech.. ta trat v Praze.. o poznani horsi.. to aspon ten driveclub vypada tak, jak by mel.. a za par dni, az se vychytaji vsechny mouchy, to bude zase super.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Tak mohlo by to uz konecne frcet. Jsem zvedav na to pocasi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 (upraveno) Forza horizon 2 nesla dva dny po vydani.dukaz http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst22663_Can-t-Connect-to-Online-Sessions.aspx Hele to se mi ted ale vubec nezda...ja ji kupoval v den vydani a mp jsem normalne hral Edit: Jinak ten mp v Driveclubu uz frci? Protoze to by bylo fakt dlouho...hlavne tomu moc neverim ze by to nedokazali spravit.... Upraveno Říjen 22, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Tebe mp mohol ist,ale 1000ckam ludom nemusel presne tak,ako ide teraz mp v CD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Hele to se mi ted ale vubec nezda...ja ji kupoval v den vydani a mp jsem normalne hralEdit: Jinak ten mp v Driveclubu uz frci? Protoze to by bylo fakt dlouho...hlavne tomu moc neverim ze by to nedokazali spravit.... A můžeš se kopuknout na svoje statisktyky a chalenge? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Kde myslis...ja jsem te ted nepochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Kde myslis...ja jsem te ted nepochopil...V menu hry jak máš na výběr se kouknout na svuj profil a když dáš potvrdit tak se potom můžeš kouknout na statistyky jízdy...dryft, najeté km a podobně, to se mi pořád dokola načítá ale nenačte se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Tak challenge nejde vubec,ani se na tu dlazdici neprepnu...Driver statistics nejde,porad se to loaduje a nic..Driver accolades a leaderboard funguje normal. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 To jsem přesně myslel tak pořád stejně podrbaný:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Asi tak... Pravda je ze me to uz ani nemrzi...Ta hra je od A do Z spatna... Kdyby aspon pridali tu podporu Logitech volantu,ale to je stejne zbozne prani jako aby byli rozume nastaveny ceny na ceskym storu ze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Jsou to vážně jelimani, hru vlastním ale tohle je opravdu hrůza, nejlepší by byla hromadná reklamace z celého světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.