Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Driveclub

nu.frix

Recommended Posts

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

To je snad každému jasné...čísla jsou fakta..PC za 50 000, které je takový vyšší nadprůměr naprosto sfoukne cokoliv jsou schopné konzole..to je zkrátka fakt..ale za 5x vyšší cenu..dle mého tam není ta úměra...a to si můžeme hodit na sestavu za 30-40-90 tisíc..vždy to bude několikanásobek ceny konzole..ale pochybuju, že to bude stejný násobek v nárustu kvality grafiky..a za to můžou spíše developeři, kteří jsou líní takové věci do her dávat a podporovat tak lidi, kteří třeba to PC za 100 000,- doma mají. Štastný ten, kdo může mít jak obě konzole tak PC. Já bych pojem "pěkná grafiku" úplně vynechal protože ten je silně subjektivní...raději bych to použil termín "pokročilejší" nebo "kvalistnější"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Kjuler: si zabil :DDD thumbs up :)

@Peto.vac: Každopádně mám doma taky herní ntbk a prostě radši ke hraní využívám PS4 jestli to má grafiku takovou nebo makovou je mi fuk:) jediné co od hry chci, aby mě bavila. Před X lety jsem taky pařil Kena a podobné blbiny, které mě bavili natolik i přesto, že grafika byla někde v době kamenný. Ohánět se u PC grafikou můžeš jen ty protože na jinou platformu už nemáš prachy tak si potřebuješ zvednout svoje EGO :*

Odkaz ke komentáři

Sag v poriadku,tebe nejde o grafiku a hras hry na konzole...Ani sa necudujem,lebo tam s grafikou neurobis nic...U PC s grafikou sa ohana kazdy,lebo aj ty by si bral grafiku v hre taku,ako je vo filme a nehovor ze ne,len si to nepriznas,to je cele...Jaku platformu...???Sag mam PC a PS4,to si myslim ze uplne staci...

A jak na PC vypadá třeba takovej Uncharted??? :-D

Poviem ti,ked bude emulator ;)

Upraveno uživatelem peto.vac
Odkaz ke komentáři

peto.vac:

Vždyť ještě ani není pořádně funkční emulátor ani na PS3. A pokud je, tak pochybuju, že na něm rozjedeš náročný hry s alespoň trochu dobrým frameratem. To prostě ty stolní bedny neutáhnou (zkrátka výkonnostně slabej HW, ať máš sestavu jakou chceš) Pamatuji si, že i s PS2 emulátorem byly problémy. Ale tak si třeba 10 let počkej na ten co možná někdy jednou bude pro PS4.

Odkaz ke komentáři

Ja viem ze to nieje take jednoduche,ale raz sa trebars dockam...

Peto.vac. víš o tom že jsi na ps4 fórum a ne na hate ps4 fórum jo ?

Tym ze poviem ze na PS4 je slaba grafika ju hate-ujem akoze...??? :D

Proste je to tak ci sa ti to paci,alebo nie...

Odkaz ke komentáři

Ja viem ze to nieje take jednoduche,ale raz sa trebars dockam...

Tym ze poviem ze na PS4 je slaba grafika ju hate-ujem akoze...??? :D

Proste je to tak ci sa ti to paci,alebo nie...

Ty prudis jen v DC ? Jeeeeeee ja myslel, že prudis i na jinejch topicich...........

Hmm, ale víš co to že pc má lepší grafiku ví asi každej. Kdy pochopis že pc a ps nejde srovnávat.

Odkaz ke komentáři

Vi někdo jestli bude ten driveclub zdarma na plusku jak slibovali přes rokem sakra?

Rowane asi až si to koupí dost lidí potom to pak uvolní. Jiné vysvětlení není. Vymyšlené je to dobře, už jsem si říkal, že ta tisícovka mě nezabije ale kašlat na ně. Když serou oni na nás. Podporovat to nebudu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu