Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Driveclub

nu.frix

Recommended Posts

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

----- Vykrik do tmy-----

Kupovat hru v den vydání je prostě riziko, ať se ti to líbí nebo ne. Pokud do toho jdeš, tak si pak můžeš stěžovat, nadávat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeš dělat. Neříkám, že je to fér, ale tak to prostě momentálně funguje. A u přehajpovaných her to platí dvojnásobně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice mas pravdu, ale tendle slendrian se projevuje poslednich par let. A proc bych si nemel kupovat hru v den vydani??? Prave vetsina her normalne funguje. To, ze je DC takhle v riti je chyba vyvojaru, tak nevidim duvod, proc by nemeli vratit love. Produkt z poloviny nefunguje. Vratit prachy a nazdar. Realita je ovsem jina.

Odkaz ke komentáři

tak v driveclub mi chybi posledni hvezda, zasranej Venom Hot Lap, kterej asi v zivote nedam.. :D servery porad funguji blbe, chvili jo, chvili ne.. multak se mi nepripoji (ted momentalne, jinak uz jsem ho parkrat hral..) tak ja uz fakt nevim... asi uz je to zbytecny resit..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu