onefootman Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Presne tak...co dodat...this is for the players? Nemyslim si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Mám sony vážně rád...ale tohle? Chce se mi z nich blít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Pokud někdo žije rád dobrodružný život a kupuje si hry v den vydání, tak ať si pak nestěžuje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 ----- Vykrik do tmy----- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Je to lumparna, ale co nadelame... aspon by to mohli dat co nejdrive do kupy a je vse v poradku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 ----- Vykrik do tmy----- Kupovat hru v den vydání je prostě riziko, ať se ti to líbí nebo ne. Pokud do toho jdeš, tak si pak můžeš stěžovat, nadávat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeš dělat. Neříkám, že je to fér, ale tak to prostě momentálně funguje. A u přehajpovaných her to platí dvojnásobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 Sice mas pravdu, ale tendle slendrian se projevuje poslednich par let. A proc bych si nemel kupovat hru v den vydani??? Prave vetsina her normalne funguje. To, ze je DC takhle v riti je chyba vyvojaru, tak nevidim duvod, proc by nemeli vratit love. Produkt z poloviny nefunguje. Vratit prachy a nazdar. Realita je ovsem jina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 Tak jim napis oni ti penize vrati na wallet a muzes si koupit neco jinyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 tak v driveclub mi chybi posledni hvezda, zasranej Venom Hot Lap, kterej asi v zivote nedam.. :D servery porad funguji blbe, chvili jo, chvili ne.. multak se mi nepripoji (ted momentalne, jinak uz jsem ho parkrat hral..) tak ja uz fakt nevim... asi uz je to zbytecny resit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 Jojo Venom hot je vopruz ale jde to, já jsem level 46 a hurá na 50a trofej:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 je to opruz no.. zatim jsem dal nejrychleji 1:16:75 nebo tak nejak.. takze to musim stahnout jeste docela o dost..:/ja jsem lvl 31, moc to ted nehraju no...stvou me ty servery.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 Ty chalenge fungují někomu nebo to taky nefunguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 Ty chalenge fungují někomu nebo to taky nefunguje ? Nefungujou ...... Asi nikomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 To je jediny co jeste neslo po releasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Tvl tak mám 50 lvl. a dál už se lvl. nezvyšuje.Body to načítá ale pořád to stojí na 50:angry::angry::angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 To říkali už před vydáním hry, že max. level je 50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Aha tak to sem nezaregistroval, ale je to škoda páč mám ještě hafo nesplněnejch samolepek atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Je to takove velkej pruse.... tahle hra. Skoda ze Project cars bude az v breznu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Já pevně doufám, že se to ještě doladí, uvidím až se do hry implementuje počasí a nové auta a podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Pro mně to průser rozhodně neni.Třeba sem jinej ale hraju DC každej den a pořád mně to baví.Rozhodně jiný(lepší) auta na PS4 nejsou.A jak píše Umberto až to doladěj tak to bude super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Tak ja hlavne myslel ten server a ty chalenge, pocasi ... jinak me to taky baví. sice cariera hotova.Tak uvidime co jak dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Cau jelikoz zitra vyjde novy update, ktery bude obsahovat funkci share play chci se zeptat zda li by nejaka dobra duse me nenechala si to zkusit zahrat, kdyz PS+ verze v nedohlednu. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Jo,zitra mam volno,staci napsat jestli chces a jestli bude fungovat psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Taky klidně nechám vyzkoušet aspon uvidime jak to fachá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Taky klidně pomůže a rád si to vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.