fikuss_cz Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Na druhou stranu, vypada to spise na arkadovejsi pojeti zavodeni takze verim ze na gamepadu se to hrat spatne nebude, ale volant je volant, navic kdyz sem zvykly si radit sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Simulátor to určitě není ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Nejvetsi pecka co jsem videl bylo dynamické počasí... to fakt bude nářez.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Déšť vypadal dost dobře, ale nejsem si jistý, jestli to nebylo u Forza Horizon 2. Ty hry si jsou celkem podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Tak fh2 ma taky dynamicke pocasi, ale ten dest ukazovali u driveclub, ale pry tam nebude hned, ale vyjde formou patche co jsem naposledy cetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Forza vypadala až moc dobře, byly tam i stejné skříňky jako tady : http://www.eurogamer.cz/articles/2014-08-14-opt-naapan-s-predvadnim-xboxovych-her-z-pc Z xboxu nešel ani teplý vzduch. To samé Sony u Driveclub, pod ps4 měli místo, kam by se vlezl i stolní PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Mno jo no, buh vi jak to maji, kazdopadne se na poradne zavody moc tesim, jen me mrzi tech 30fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 kdyz tech 30 fps bude stabilnich, tak nevidim problem proc by to melo vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 Pripada mi to na zavodni hru malo, ale je to muj nazor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 30fps stačí. Nevím, proč se to tak řeší. Plno her na ps3/x360 padalo i k 20 a neřešilo se to. Když jsem zkusil infamous na ps4, tak rozdíl mezi 60 a 30fps nebyl žádný. Mají to udělat na 30fps s hezčí grafikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2014 (upraveno) 30fps neni problem Driveclub Director Explains Why 1080p/30fps Is Best http://www.gamespot.com/articles/ps4-racer-driveclub-director-explains-why-1080p-30fps-is-best/1100-6420747/ Upraveno Srpen 17, 2014 uživatelem tofi link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Jak se tu někdo bavil o tom volantu thrustmaster t80.....měl jsem ho hodinu.....pak jsem ho šel vrátit do ew :P hroznej shi* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Snad nějaký budoucí update, stejně není žádný pořádný simulátor. Driving Force GT pro PS3 je super. Měl jsem ho na GT5, ale zjistil jsem, že nejsem takový simulátorový fanda, tak jsem ho zase prodal. DriveClub bude určitě na gamepadu skvěle hratelný. Stejně se ale těším na Project Cars, snad i on bude hratelný na gamepadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Project cars mě vůbec nebavilo i když jsem se na to podle trailerů těšil. Ale podle toho co tam bylo to vypadalo na betu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Jak se tu někdo bavil o tom volantu thrustmaster t80.....měl jsem ho hodinu.....pak jsem ho šel vrátit do ew :P hroznej shi* Jj vypada tak, ale zatim je to jediny volant pro ps4, kdyz nepocitam ty za 12 litru jmenovite t300 a t500....mno snad bude podpora tech logitechu, uz se sepisuje nejaka petice tak uvidime jak to dopadne......co se tyce project cars, je to dost podobne shift 2 co se tyce hratelnosti, hral jsem to na pc v bete a libilo se mi to,ale na gamepad to asi nebude moc dobre hratelne, nerikam ze to nejde hrat,ale volantu se nic nevyrovna, pokud si vypnes vsechny assistenty tak si troufam rict ze na gamepad bude dost nepohodlny na hrani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Pokud mate nekdo zajem. Tak tady maj dobrou akci http://www.czc.cz/soft-hra-ps4-drive-club/134966/produkt?q-category-id=3h1m1r91gcgig8000qq3h9kbg9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Jak se tu někdo bavil o tom volantu thrustmaster t80.....měl jsem ho hodinu.....pak jsem ho šel vrátit do ew :P hroznej shi* Sak ten volant vypada jak kus plastu takovej malinkej .... sem o nim premyslel videl sem ho a rozmyslel sem si to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Fakt měl jsem ho hodku.....řekl jsem jim že nefungujou pedály :P nabídly mi jinej .....:P ale ukecal jsem je :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Fakt měl jsem ho hodku.....řekl jsem jim že nefungujou pedály :P nabídly mi jinej .....:P ale ukecal jsem je :P to si ani nemusel na navrácení máš 14 dní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 No je to prej nepsaný pravidlo s tema penezma....je to prý na obchodu jak se zachovají v danou chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 No je to prej nepsaný pravidlo s tema penezma....je to prý na obchodu jak se zachovají v danou chvíli no pokud vím tak je to daný zákonem že je 14 dní na vrácení bez udání duvodu,samozřjemě musí být v puvodním obalu a nepoškozen.Pokud něco z tohoto chybí, tak si můžou náhradu odečíst z vrácených peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Jo, to platí pro e-shopy.. Pokud kupuješ něco v kamenný prodejně záleží na nich, jak to mají nastavený... někde třeba jen vymění za jiné zboží.. Ale, z pohledu zákona pokud je zboží funkční a bez vady nemusí ti to ani vyměnit. Ale to je asi hodně ojedinělé, většinou se snaží vyřešit tak aby byl zákazník spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 nechcete si to jit resit nekam na forum o vrácení zboží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2014 jedno nové video: vypadá to fakt zajímavě a určitě si to koupím. snad mě to nezklame jako NFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Taky uz mam predobjednano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.