Manoust Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 ok tak ja si vas dneska pridam a zitra vam dam vedet ja budu moct az odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Nevi někdo jak to bude s challenge kdy pujdou nebp jestli bude nejaky update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Taky by me zajimalo jak to facha.Tak pridej a muzem zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Příběh: Sdílej radost ze závodů s celým svým klubem. Ve hře DRIVECLUB™ jde hlavně o tebe a tvé kamarády. Všechno se točí kolem týmové spolupráce: každý pomáhá všem ostatním, a společně tak získávají odměny - a navíc, a to je nejdůležitější, sdílejí radost z každého závodu. Neustále jsi tak ve spojení se svými kamarády, dělíš se o zážitky, posíláš si s nimi výzvy a sleduješ, jak si tvůj tým vede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Nějáký update jsem měl včera měl něco kolem 165MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 vcera jsem stahnul docela velkej update. Vite co vnem bylo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 No asi nic podstatnýho, pořád nejdou chalenge a výpadky se servry pokračuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 tak si to prectete co v tom updatu je na playstationu si to jde precist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Ten update je k ničemu pekne me serou !!! Ani to počasí nepoladili!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Čau, máte ještě někdo místo v klubu? Rád bych se přivařil :-) Teda až to nějak obstojně pojede. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Tak se pomalu odhodlávám, že koupím..na takové to domácí ježdění..v jaké fázi se hra nachází? Počítám že singl je bez problémů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Crazylazy lvl 12 poslední volne místo a pridej si mě nick spleskin Čau, máte ještě někdo místo v klubu? Rád bych se přivařil :-) Teda až to nějak obstojně pojede.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Ok, díky. Už jsem si tě na PSN přidal...a až zapnu doma driveclub, tak se přidám i tam. Díky a zatím čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Ok budu on line tak kolem jedenáctý.....myslím že tam je teď nastavenej open, takže by jsi se měl v pohodě připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Chlapy psali už někde ze bude další update ? To počasí a ty servy by to chtěli poladit . :-)!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 No je to pekne na ,,,,, jet s kamosem zavod toje taky umeni to nastavit vecne eror nekdo atd. to jak kdyby sme hraly betu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 No je to pekne na ,,,,, jet s kamosem zavod toje taky umeni to nastavit vecne eror nekdo atd. to jak kdyby sme hraly betu Mám stejném problém...někdy jde někdy ne. Auto mi jde upravit, ale upravit znak.....heh to se mi fakt nikdy neuloží.... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rootan Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 už se nedivím že ps3 byl multak zadarmo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Chci se zeptat. Přemýšlím o hře. Dá se hrat singl player nebo je to vyloženě jen online? Nemám ps+ a chci nějaky zavody aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Je tam i singl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 ma tu nekdo nejaky aktivnejsi klub ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Listopad 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 já si tak nějak říkám, k čemu vůbec ty kluby jsou kromě odemykání aut dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Jen na auta a polepy.... Jinak hru jsem prodal a predam svoje misto v clubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Tak to nic moc mohla bejt naka týmová garáž, a tak aby to mělo smysl takhle to je jen zbytečná komplikace žádné využití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Tak vydelavas body jak pro sebe, tak pro club a kdyz ty nehrajes a hraje nekdo jinej co je s clubu tak tobe naskakujou body+polepy,auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.