Umberto Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Psali že tento týden přidají ten fotorežim a něco opraví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 A je to tady... http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=driveclub-dostal-slibeny-update-1-07-nabizi-photo-rezim-a-tri-nove-trate-182347 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Foto mod je luxusní:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda uja Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Čus Lidi, fungujou vám ty challenges? Stahnul jsem ten patch ale furt nic přitom jsem četl že to bude už fungovat... Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda uja Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Mám stejném problém...někdy jde někdy ne. Auto mi jde upravit, ale upravit znak.....heh to se mi fakt nikdy neuloží.... :-D Mam ten samej problem, s tim znakem bych z toho vytek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Nevíte někdo datum , kdy vychází ty DLCčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 (upraveno) tak DLC uz jsou k dispozici na storu EDIT: tak na internetovem storku to sice je, ale stahnout mi to nejde Upraveno Listopad 26, 2014 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirin_ Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Ahoj, je tu někdo, kdo hraje DriveClub s volantem Thrustmaster T300 RS? Potřeboval bych s něčím poradit :) Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzuray Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Ahojte, Měl bych dotaz. Když teď ve hře spustím singl, tak se mi tam nově objevilo množství nových věcí. Je tam ta základní tour. Pod ní mám obrázek jako by další, ale je u ní košík. Když jí odkliknu, tak mě to přesune do storu. Nic mi to tam, ale nenačte ke stažení. Vedle nich přibyly další 2 ikony, které tedy absolutně nereagují. Jedna je asi ten Foto mod, jak jsem pochopil s konverzace výše. Dále bych se chtěl optat jak je další možnost dokoupit na storu cca za 1k žlutý update co tím hráč získá? To mi přidá nové tour? či jak? Poslední dotaz. Nemáte někdo místo v českém klubu? .)) Díky za odpovědi Dzuray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Taková malá otázečka. Drive club není v cz?! Neříkali, že bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Ty nove kolonky v singlu zatim nefunguji nevim proc ani kdy to spusti. A na storu to zlute za 1k je upgrade hry, proste kdyz si ji koupis v digi podobe tak te ta hra vyjde na litr nebo jak to tam je ta cena. Takhle jsem ji kupoval ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Jj musí mít ale PS + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Ty nove kolonky v singlu zatim nefunguji nevim proc ani kdy to spusti. A na storu to zlute za 1k je upgrade hry, proste kdyz si ji koupis v digi podobe tak te ta hra vyjde na litr nebo jak to tam je ta cena. Takhle jsem ji kupoval ja. Ty dvě kolonky jsou DLCčka a fungujou už od včerejška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzuray Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 člověk jeden den nezapne hru a už to tam hodí :D Ohledně toho upgradu v storu ještě něco. Ke konzoli jsem dostal červenou verzi hry, ve storu mám stále upgrade na Full game. Aspoň to tak píšou... A v singlu pod hlavním tour mám stále zamčenou jednu tour. Pokud mi ten upgrade otevře pouze tohle, tak to nemá asi moc význam kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 jak vám jde tour? osobně se docela trápím s driftama a občas kolem na čas.. v tý první tour mám zatím 185 hvězd z 225 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 To máš v pohodě to ja se s tím trápím mnohem víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzuray Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 No drifty jsou horší, ale dají se naučit... Nejvíce z první tour mě asi potrápilo Venom Hot Lap pokořit čas 1:16 myslím... Jezdil jsem to tak 2hodiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Ja to uz davno dohral a taky prodal. Drifty fajn, ale taky se nasel nejakej co nesel hned na prvni pokus. Nejvetsi problem Venom Hot Lap pokořit čas 1:16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 mam vsechno hotove, problem byly drifty a venom, ale nic co bych po nekolika pokusech nedal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Já mám taky všechno hotový a to i u nových DLC, nejhorší bylo opravdu hotpal s venonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Na ty nove DLC se taky chystam jen proste ted toho vyslo moc a tak malo casu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Uz ta hra funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 výhodou driftů je, že jsou krátké. takže nejede něco 4 minuty a pak mu to nevyjde. tak já jdu pařit at taky mám komplet. na ty nové tour jsem se zatím nedostal, dal jsem si za úkol nejdřív mít aspoň 200 hvězd na první tour :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 To by me taky zajimalo jestli hra uz je funkcni ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.