yanek71 Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 DC je funkční od 8.10.2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 To jsem tu hru jeste mel a funkcni nebyla :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Já nevim jak Vám, ale mně hra fungovala ode dne vydání. Neměl jsem žádnej problem ji spustit a hrát ji. :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Me hra taky sla spustit a hrat, ale neslo online hrani, chalenge. Proste ten server porad padal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Já nevim jak Vám, ale mně hra fungovala ode dne vydání. Neměl jsem žádnej problem ji spustit a hrát ji.:-)))) Naprosto souhlasím mám limited Edition a od prvního dne žádný problém :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Opravdu je DC plne funkcni od 8. rijna? To bych tak jiste netvrdil, kdyz jeste pred tydnem jsem se nemohl pripojit servery a o challangich ani nemluvim. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Otázka zněla: To by me taky zajimalo jestli hra uz je funkcni ??? Odpověď ano je funkční.Jako spoustu ostatních hráčů ji hraju od 8.10.2014 01:00 h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Omlouvam se, blbe jsem to asi napsal. Ale me to stale padalo a chalange ani jednou nesel.... Mozna uz ted to jde. Po dvou mesicich.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Aha :D pripojit se s kamosem a jet jeden zavod je umeni .... jednoho to pripoji druhyho ne pak kdyz uz jedete spolu a dojedete zavod zacina dalsi ale to vetsinou stejne jednomu padne tak nevim jestli bych to nazval funkcni hrou . Nebo dale challange sem snad este nevidel sviti normalne a to mam x lidi co to hraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 (upraveno) Mno tak challange na hlavni obrozovce pod Drive je porad nefunkcni nejde spustit. Vcera jsem to zkousel a dlc jedou v pohode. Hra bezela od zacatku, ale jen singl, multak byl problemovej, tak asi tak. Upraveno Prosinec 3, 2014 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 tak uz to vypada, ze nam pustili challenge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Jojo takze to vypada ze to trvalo dva mesice to zprovoznit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 to sice ano ale 0 leda vytvorit sam nejaky :-) snad par dni a nejake budou solo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 sak tam jsou, bez do community challenges Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markus_77 Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 zdravím potřebuju poradit.dá se nějak změnit jménu klubu a třeba to logo...nějak mi to nejde... mohu se k někomu přidat do klubu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Tak zítra konečně aktualizace s počasím.:):):) https://www.facebook.com/video.php?v=737415383009491 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Konečně, to bude nářez !! Vypadá to solidně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Jo ale blbě sem si to přeložil.Zítra oznámí jen podrobnosti kdy to výjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Rekl bych ze jsi to rekl dobre, vydaji to zitra a i reknou co to vse obsahuje. Aspon podle me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 tak to počasí bude parádní, challange už taky fungují, za mě jsem spokojený. je to super hra a proti NFS to nemá chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Na pocasi jsem zvedavej...a taky jestli se podle toho auta budou chovat...jestli jo tak to bude super ale mp bude jeste vic nehratelnej,uz ted je to sileny destruction derby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Počasí vypadá opravdu realisticky, jsem zvědavej. Jinak mám hotový všechny trofeje takže dohrano na 100%. Už ať servíruji další DLC:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 mozna nez pocasi (i kdyz se na nej tesim) bych radsi bral, kdyby pridali moznost vytvorit si vlastni zavod s vlastnima kamosema - private lobby, kde by se konecne dalo normalne zavodit a ne hrat destruction derby.. :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 (upraveno) Tak to je pro mě docela překvapení že update už je zítra :D čekal jsem spíš až tak poslední týden v prosinci. Jinak nevíte jestli plánují přidat i split-screen? Upraveno Prosinec 7, 2014 uživatelem hotdog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Jj, to pocasi vypada dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.