Umberto Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Taky už pařím ty nový DLC ten elektro Mercedez je boží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 hloupy dotaz, ale jak a kde se delaji ty fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Pres dotykovou plosku na ovladaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Ale myslím, že musíš kliknout jen na pravou stranu té dotykové plochy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kody333 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 cau lidi koupil jsem driveclub special edition a nevim kde mam napsat ten kod aby me to dalo ten bonus . Prosím poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 na PSN Store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 (upraveno) tak jsem season passu taky neodolal, ale jsem zvědavý jak to bude do budoucna. Podle té tabulky, kterou ukázali na začátku by mělo být 8x2 balíčků do singlu (16 x11 tour =176 tour). Při koupi season passu , ale bylo psáno že obsahuje 6 balíčků. Takže ať počítám jak počítám nějak mi to nesedí. Snad bude vše podle plánů :) Upraveno Prosinec 19, 2014 uživatelem tejklin obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 cau lidi koupil jsem driveclub special edition a nevim kde mam napsat ten kod aby me to dalo ten bonus .Prosím poradte zkus vseobecny kod na playstation network na konzoli v nabidce redeem code :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kody333 Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 ja to zkousel pres reedme code a pise mi to neakou chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 To DLC s deštěm je celkem výzva...je to těžký :-) ale jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Jak tu vlastně funguji ty Cluby? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 už někdo máte platinu ? jak udělám ten pohár kde musím vyhrát 5 výzev ? nevim jestli musim vyhrat které pošlu nebo ktere mi někdo jiný pošle.díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 už někdo máte platinu ? jak udělám ten pohár kde musím vyhrát 5 výzev ? nevim jestli musim vyhrat které pošlu nebo ktere mi někdo jiný pošle.díky za odpovědiPlatinu mám, bylo to jednoduchý...jinak musíš vyhrát pět výzev které pošleš, ale musí je někdo záhy po tobe s horším časem aby se to počítalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 takže prostě tu výzvu musí někdo odjet.a může to být jeden člověk ? respektive pořád ten stejný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 takže prostě tu výzvu musí někdo odjet.a může to být jeden člověk ? respektive pořád ten stejný ?Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 cau lidi koupil jsem driveclub special edition a nevim kde mam napsat ten kod aby me to dalo ten bonus .Prosím poradte já jsem si ty nové auto aktivovat takto 1) z hlavního menu PS4 (nepouštět drive club) si vlezeš do playstation store 2) sjedeš úplně dolu a tam dáš redeem codes 3) vložíš ten kód. myslím, že se to tam vkládalo bez mezer 4) hotovo a auto jsou zpřístupněna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Už se vak někomu povedlo zajet na tři hvězdy Venom hot lap 2...je to peklo...je to poslední co z nového DLC musím zajet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Cau přemýšlím o koupi a chci se zeptat jaká hra je, rozhoduji se mezi Driveclub a The Crew.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Driveclub mas realnejsie,bez vcasnej brzdy sa daleko nedostanes,kym The Crew je skor volnejsie,zavod vyhras aj o pol minuty,kym Driveclub je to natesno a The Crew mas otvoreny stat,mozes jazdit hodinu vkuse,kym prejdes z vychodneho pobrezia na zapadne,Driveclub mas len uzavrete zavody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 jablka s hruskama.. ale za me ale jasna volba pro Driveclub, The Crew je tezka nuda (pro me, soudim ale pouze z ucasti v bete.. fakt me to nebavilo..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 No urcite DriveClub The Crew bohuzel stoji za ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Je někde ještě nějaké místečko v clubu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 všichni hrajete za ženskou ? :D já jo, a taky mne štve, že ve výběru kampaně nemám změnu obtížnosti... kde se dá nastavit obtížnost ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 neda je to pevne dane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Ale v dalším updateu by prý mělo přibít nastavení obtížnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.