horac Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Nema nekdo misto v clubu? Horac_13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 (upraveno) Hezky se snaz ser na obtiznost :lol: // mame nejaky misto v klubu kdyztak PM. Upraveno Prosinec 29, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 Psal jsem už výše? Mohl bych se přidat taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 Kdyby se nekdo chtel pridat do klubu, tak do PM staci nick na PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 Hezky se snaz ser na obtiznost :lol:// mame nejaky misto v klubu kdyztak PM. Já na obtížnost kašlu, hlavně už jsem zajel na tři hvězdy Venom hot lap2 v dešti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 nemá někdo stejný problém s trofejí jak vyhrát 5 challenges které vzápětí pošlu.už jsem poslal dvoum lidem vyhral jsem všechny a trofej stále nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 chci se zeptat, co mám prosím udělat pro získání těchto trofejí: UnitelnSpeed - Collect all of the other Trophies Credit Where Its Due - Max out one of each Gameplay, Game mode, Vehicle and Event Acocolader Contender - When the timer expires on a Solo Challange, be at the top the leaderbo Unbeatable - Win 5 of your own Solo Challanges after sendit them to at least one other player Rack em Up, Konck em Down - Beat 3 Target Times in a single Time Trial eventad díky moc za rady a omlouvám se za možné hloupý dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 UnitelnSpeed - Získej všechny ostatní trofeje Credit Where Its Due - Maximalizuj vyznamenání v kategorii Gameplay, Game Mode, Vehicle a Event Contender - Když uběhne čas v sólové výzvě, buď na vrcholu žebříčku Unbeatable - Vyhraj pět svých vlastních sólo výzev poté, co je pošleš aspoň jednomu dalšímu hráči Rack em Up, Konck em Down - Pokoř tři cílové časy v jednom Time Trial eventu snad pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 To rack em up se mi furt nechce odemknout citim tu bugnutou trofej :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 diky, do prekladace jsem si to taky dal. ale co jsou treba ostatni trofeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 A co se zamyslet nad tím, že jsou to všechny trofeje ve hře ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Panther: tak ta Rack em Up, Konck em Down se mi podařila dneska odemknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kody333 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Cau, lidi chtel jsem ze zeptat jestli se mi otevrou i neake nove trate a auta kdyz nemam koupeny seson pass ? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kody333 Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 A jeste nevite kdy v lednu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 myslim, ze neco malo zadarmo jeste dostaneme.. ale vetsina dodatecneho obsahu uz bude za cash.. // tady je ten plan.. je to prehledny a zjistis tam vse, co potrebujes.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Zdravím, po skoro dvouroční pauze hraní na ps3 jsem se rozhodl koupit ps4 bundle s Driveclubem , The Last of US a Little big planet ,který zejtra očekávám.A chci se zeptat jestli je součástí driveclubu Dynamic weather nebo jestli se musí koupit nějaký placený dlc , díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 pocasi bylo v bezplatnem updatu, takze jen stahni update a budes ho tam mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Ok super, Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Jo a ještě něco , ten bundle je celkem novej , nevíte jestli náhodou k tomu driveclubu nepřidávají aji ten season pass? já vím chtěl bych asi moc ale člověk nikdy neví :D kupoval jsem konkrétně tenhle .. http://www.alza.cz/sony-playstation-4-3-hry-driveclub-the-last-of-us-little-big-planet-3-d2270758.htm#recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) NE nepřidávají proč by měli? Davej si bacha na double post btw. // vsem co mi psali ze chteji do klubu se omlouvam ale bez pridani do pratel to nejde (nevim proc) takze pokud mate zajem a mate alespon lvl 20 v driveclubu tak mi poslete inv na PSN a do toho napiste ze byste chteli do klubu. Potrebujeme hrace abychom se mohli aktivne zucastnit ceskych club challenge. Díky Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 No nevím , co si pamatuju že když hodili nějakou limitovanou edici tak k tomu většinou naházali i dosud vydaný dlc, tak jsem jenom tak naivně doufal že to bude i tu , jak sem psal už se v ps světě 2 roky neorientuju tak se jen ptám , takže otázka proč by měli je trochu zbytečná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Od zacatku season passu byly vzdy zvlast (a na 80% digitalne only) a to I od velkych edic. Az ted to zacali davat k edicim kolem 3 000 (destiny zlevnily ale puv. cena tak byla) Limit edice jsou vetsinou s jednou dvemi misemi navic př. AC IV,AC Unity,FC4 nebo digitalnima bonusama v podobě skinů atd viz Destiny ..... Staci otevrit google napsat tam Driveclub (nebo jakoukoliv jinou hru) limited edition unboxing nebo si to najit treba v JRC a kouknout se na popis produktu tam pisou co to obsahuje. Btw limit edice nejsou complete edice (napr NFS rivals) ktere obsahuji vse. Tyto edice vychazeji az po nejaky dobe kdy uz ta hra je docela dost "stara" . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Chci se zeptat má někdo ještě místo id: tompala85 Co jsem se zatím ptal tak jsou buď full anebo nepíšou. Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 máte někdo volno v nějakém aktivním klubu? jsem level 49 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagorX Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Ahoj shanim lid I do club. ...... nick dolplay78. A club cardol chce she nekdo priest ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.