Shark88 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 nevím kam to zadařit, ale jak si změním avatara, aby byl vidět i při multáku? v menu PS4 ho mám změného, ale v multiplayeru mám jen toho klasického z výběru PS4. jsou pro to nějaké požadavky, aby ten avatar splnoval? a další věc, přišel někdo už na to co je potřeba pro získání trofeje: Uniteln speed a credit where its due ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 UniteInSpeed Získej všechny ostatní trofeje Credit Where It's Due Maximalizuj vyznamenání v kategorii Gameplay, Game Mode, Vehicle a Event Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 to jsem si prelozil, ale co to je ostani trofeje nebo maximalizuj vyznameni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Netěšil jsi to náhodou o stránku zpátky co to je a dostal jsi i odpověď? ! :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Shark a ostatni Kdyztak si poslete zadost do clubu Dead Panda (takovej diamant modrej) a ja vam to potvrdim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digisol Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 (upraveno) dotaz jde v drive club vytvorit zavod aby jsme ho s kamaradem jeli oba naraz live? nejak jsme nato neprisly ... Upraveno Leden 11, 2015 uživatelem digisol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Aby jste jeli jen vy dva proti sobě, tak to zatím nejde. Mělo by to jít ale v budoucnu po nějakým updatu. Je to slíbený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 no ono ani nejak moc dobre nejde se spolecne pripojit do jednoho zavodu s kamosem, nebo? ze nejde zavod, kde budou jen dva, to chapu (i kdyz vlastne nechapu, takovahle funkce tam mela byt uz od zacatku.. chybejici privat loby je pro me porad nejvetsi chyba DC).. ale ono preci ani nejde to nastavit tak, aby dva lidi jeli stejny zavod.. nebo se pletu..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 Nastavit to jde jednoduse,az budes hrat tak mi dej vedet a ja ti to ukazu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 dá se nějak vypnout ta voda na displeji jestli je to tu už psané tak se omlouvám díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Nelze vypnout, měl by jsi tak výhodu oproti ostatním. Je to nastavené tak aby všichni měli stejné podmínky ze všech pohledů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Jen takova otazka, hru jsem prodal a vse jsem smazal. Ale postup je ulozen v knihovne. Myslite, ze kdyz bych si to ted chtel zahrat, tak musim od zacatku vse jezdit. nebo ten postup pujde stahnout ??? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Jestli jsi měl PS+ tak by to mělo být uložený na serveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 PS+ Mam od zacatku PS4. Tak by to teda melo jit stahnout a postupovat dale.... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Někdo s místem v klubu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 czlada: jaky jsi level? mozna za chvili bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Tohle se mi na tom DC libi nejvic :) Proste zavodit proti ostatnim cechum aniz by byly online :3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Se mě stahuje nějaký 5.8GB update WTF ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 no ode dneška jsou k dispozici ty Japan tratě, tak to bude asi ono.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Tak jsem odjel 3 ty nové tratě a řekl bych se pecka...když chci do nějakého klubu musím mít PS+ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panklacek Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Ahoj tento update je zadarmo?? ps4 zatím nic nestahuje? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 jo je zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Ano zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 kdyby někdo hledal místo v klubu, tak se ozvěte.. ideálně 30. level a vic.. nebo i min, ale lidi, co jezdí pravidelně.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qudrist Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Da sa v hre niekde zmenit obtiaznost ?? premna je to dost tazke :) a niektoru trat musim odohrat snad aj 20x :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.