spleskin Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Docela mě mrzí že v tom seznamu aut není porsche a jen ruf fira112 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Snad nějaký budoucí update, stejně není žádný pořádný simulátor. Driving Force GT pro PS3 je super. Měl jsem ho na GT5, ale zjistil jsem, že nejsem takový simulátorový fanda, tak jsem ho zase prodal. DriveClub bude určitě na gamepadu skvěle hratelný. Stejně se ale těším na Project Cars, snad i on bude hratelný na gamepadu. [h=1]Logitech Driving Force GT by mal ist aj na PS4...[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Peto.vac: spekulace.....je nejaka oficialni zprava??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Prisiel mi mail z Alzy,kde to maju napisane...Tak isto som pozeral tento volant na Bazosi a predavajuci tam mal v podpore zahrnutu aj PS4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 peto.vac: tezko rict, kde je pravda, ale na netu jsem cetl ze volanty od logitechu nebudou podporovany, oficialni volanty, ktere jsou potvrzene ze je ps4 podporuje jsou volanty od thursmasteru ( t80,t100,t300 a t500 ) sam mam logitech g27, takze toto tema docela sleduju a taky jsem si vsiml u tohoto volantu ze se uvadi kompatibilitu s ps4 ale kdyz zagooglis zjistis ze to "zatim" neni pravda, mozna casem, ale urcite ne hned s prichodem driveclubu a project cars. budu jen rad kdyz volanty od logitechu budou kompatibilni ale to ukaze az cas....zatim bych tedy s koupi logitechu GT rozhodne pockal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Sak skus napisat neakemu predavajucemu,ci to ma odskusane,uvidis kde je pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 peto.vac: zase tak moc to nehrotim, az hra vyjde tak se uvidi, jak sem jiz psal mam stejne doma logitech g27, ktery by nemel na ps4 fungovat snad vubec... uvidime nechame se prekvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 No sak v pohode,ja som pisal dvom,zatial neodpisal ani jeden,tak mozno len zavadzaju... Inac je niekde o tom pisane viac,ake rozlisenie to bude mat a pod...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 1080p a 30FPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 To sa da...Len neviem ci predobjednat,pockat na prve hodnotenia,alebo kupit az z druhej ruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 peto.vac: pockej na ps plus verzi zdarma, vyzkousej, pripadne pote kup.. :) ja to tedy tak udelam a verim, ze po vyzkouseni ps plus verze bude koupe jasna.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 PS+ zatial nemam aktivovane,no na 2 tyzdne ho mam zadarmo...Kedy a ako dlho bude na PS+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 tuším ze 8.10. a na pořad, akorát v omezene verzi (méně aut, ménět tratí).. kdyz prolezes tenhle thread, tak tu určitě někde najdeš ty specifikace ps plus verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Tak na to moc casu nemam,ved uvidim podla recenzii a potom zakupim,alebo predobjednam a zaplatim az po prvej recenzii a plusko si necham na nieco ine...Este ma tak zaujima ci je to zamerane na multak ako NFS Rivals,ci The Crew,alebo ani nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 no myslím si, ze ta plna verze nebude mit bez pl plus moc smysl.. asi tam bude nejaky single, ale primárně je to online závodění s ostatními lidmi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 A kdy ze ma vlastne ta ps+ verze vyjit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 (upraveno) Dle US store available in 15 days. Upraveno Září 22, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Takze u nas tak 17 days :D ...no uvidime...jsem zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 no myslím si, ze ta plna verze nebude mit bez pl plus moc smysl.. asi tam bude nejaky single, ale primárně je to online závodění s ostatními lidmi.. No to je aj Rivals a hral som len singlac,multak hram tak akurat BF3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 peto.vac: tezko rict, kde je pravda, ale na netu jsem cetl ze volanty od logitechu nebudou podporovany, oficialni volanty, ktere jsou potvrzene ze je ps4 podporuje jsou volanty od thursmasteru ( t80,t100,t300 a t500 ) sam mam logitech g27, takze toto tema docela sleduju a taky jsem si vsiml u tohoto volantu ze se uvadi kompatibilitu s ps4 ale kdyz zagooglis zjistis ze to "zatim" neni pravda, mozna casem, ale urcite ne hned s prichodem driveclubu a project cars. budu jen rad kdyz volanty od logitechu budou kompatibilni ale to ukaze az cas....zatim bych tedy s koupi logitechu GT rozhodne pockal.... Neviem na kolko je to doverihodne: http://www.simdriving.net/news/all-ps3-compatible-wheels-to-work-on-ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Kéž by :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Bohuzel neni je to zprava, ktera byla vydana jeste pred tim nez vysla samotna ps4.....slibovLi presne to co pisou, ze vsechny volanty budou kompatibilni....nakonec bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Nejvíc se bojím toho že i tato hra mě zklame...začalo to thiefem, wd, destiny. Ale už fakt nutne potřebuju auta :-D jízda ve feli mě už moc nebere :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Mozna to bude dobre.... Ale co bude urco dobre tak bude PROJECT CARS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.