Streeter Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 (upraveno) jo je to furt stejný :-D já jsem si ale fakt myslel, že je to nějaký lehčí.. no asi jsem se dobře nasnídal :-D, LOL, Tak teď jsem právě málem kvuli DriveClubu rozmlátil PSko... Zajel jsem Venom Hot Lap 2 za 1:19.892 a chtěl jsem si uložit záznam, tak jsem šel do Share menu a záznam uložil, jenže hra spadla a mě to nepřidalo tu třetí hvězdu, ačkoliv ten čas mám!!! Důkaz místo slibů... To mě fakt mrzí, to už nikdy nezajedu takhle :/ :/ Upraveno Únor 22, 2015 uživatelem Streeter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Ouuu a uz by letelo z okna!!! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Jo tak to je solidně napikaču :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 jo je to furt stejný :-D já jsem si ale fakt myslel, že je to nějaký lehčí.. no asi jsem se dobře nasnídal :-D,LOL, Tak teď jsem právě málem kvuli DriveClubu rozmlátil PSko... Zajel jsem Venom Hot Lap 2 za 1:19.892 a chtěl jsem si uložit záznam, tak jsem šel do Share menu a záznam uložil, jenže hra spadla a mě to nepřidalo tu třetí hvězdu, ačkoliv ten čas mám!!! Důkaz místo slibů... To mě fakt mrzí, to už nikdy nezajedu takhle :/ :/ [ATTACH=CONFIG]28090[/ATTACH] Zkus jim napsat na podporu, třeba budou schopni ti tu hvězdu nějak aktivovat. Určitě to za pokus stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Streeter Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Tak jsem to nakonec zajel ještě jednou no :) sice mi to zabralo asi dalších 15 minut, ale šlo to :) Kdyby to někoho zajimalo, tak jsem z těch dvou průjezdů udělal takové krátké video. Třeba vás to bude inspirovat, aby jste se dál snažili :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 mas muj obdiv..ja po takovymhle failu bych DC uz nezapnul asi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 (upraveno) Pořád tu tedy není žádný aktivní klub či tak něco? Jak tak koukám, všichni se chtějí někam přidat, ale není kam :D Upraveno Únor 22, 2015 uživatelem K[r]3K^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Mayfishcze hledam lidi na cistou jizdu bez bouracek.._. Jezdime vzdy kolem 5 cechu najednou... Pridejte si me ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Jooo a mam volnej klub lvl 29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzuray Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Mayfishcze hledam lidi na cistou jizdu bez bouracek.._. Jezdime vzdy kolem 5 cechu najednou... Pridejte si me ;) Pěkné, tož já si tě též přidám "Dzuray cz", zatím jezdím sem tam s kolegou z týmu, ale jezdime max ve dvou... na večír sa ozvu .)) čim více tim lépe čistých jezdců. BTW: dle updatu měl být přidaný nějaká další možnost v MP - team time trial či cosik - nějak jsem to tam nikde nezahledl..( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Rád bych se přidal ale bohužel nevěřím tomu že bych zvládl jezdit bez bouračky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 ja take rad zajezdim, ale obcas to neubrzdim. :D kazdopadne to neni umyslne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzuray Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 (upraveno) Pěkné, tož já si tě též přidám "Dzuray cz", zatím jezdím sem tam s kolegou z týmu, ale jezdime max ve dvou... na večír sa ozvu .)) čim více tim lépe čistých jezdců.BTW: dle updatu měl být přidaný nějaká další možnost v MP - team time trial či cosik - nějak jsem to tam nikde nezahledl..( Tak si odpovím sám .)) Ten team time trial je další z možných volených závodu - jede se cca 8min ostatní jsou duchové a jde o to zajet co nejlepší čas. Zajimé celkem to i baví tenhle druh závodu. Ikdyž ty fajty s ostatníma mají taky něco do sebe.)) Inač kdo mě nemáte v přátelích přidávejte: Dzuray cz Upraveno Únor 24, 2015 uživatelem Dzuray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzuray Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Začal jsem zkoušet nahrávat nějaké závody. Prozatím to neumím nějak sestříhat, tak kdyžtak mrkněte. https://www.youtube.com/channel/UCnOOUafJxx92JMxuwcfNThw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 mame misto jsme level 44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Tak jsem si stáhl ty nový DLC a zkusil první závod v driftu a příjde mi to nějáký lehčí než před tím, jestli to vývojáři nezlehčili v patchi:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Jsem na tom stejne... S Corvettou jsem predtim drift nikdy nedal napoprve na 3 hvezdy, protoze se pretaci jako prase :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 No tak jsem si myslel, jak jsem se zlepšil a vy takhle... dík! :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 No nemáš za co, je to vážně lehčí a to znatelně a myslím že i zbytečně, před tím se to všechno dalo i když něco zabralo víc času, takto to posouvají opravdu k akrkádě blíž a blíž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Ale jo je pravda, že v driftování jsem lůzr a stejně to je celkem zvládnutelný no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Kazdopadne dnes jsem jezdil Downforce... a ten Koenigsegg One je strasne splasena mrcha :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 To je, přetáčí se jako prase...je to o zvyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Uffff... tak uz mam ten venom hot lap taky. To teda byly nervy:-D Jinak co pomohlo me: jit vzdy driv na brzdy a v prubehu zatacky davkovat plyn, kde to slo (napr. zatacka c. 2) si zkracovat zatacky, vyuzivat obrubniky k lehkemu pretoceni a projeti tak zatacky ve vetsi rychlosti bez vyleteni z trate a na konci se dal ten duch predjet v ty sikane kdyz se projela na plnej. Jinak driftovani mi neprislo ze melo moc velkej vliv na vyslednej cas. Samozrejme ne zadny prehnany driftovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Gratulace! já se tomu pořád vyhýbam co to jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Dneska sem koupil a z prvniho pohledu rikam super,uz se tesim jak si k tomu zas sednu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.