onefootman Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Cau,chci se zeptat hrajete nekdo na volantu? Koupil jsem T300RS a docela dobry,ale ze by to bylo lehci nebo se tak se mi nezda :-) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Uffff... tak uz mam ten venom hot lap taky. To teda byly nervy:-D Jinak co pomohlo me: jit vzdy driv na brzdy a v prubehu zatacky davkovat plyn, kde to slo (napr. zatacka c. 2) si zkracovat zatacky, vyuzivat obrubniky k lehkemu pretoceni a projeti tak zatacky ve vetsi rychlosti bez vyleteni z trate a na konci se dal ten duch predjet v ty sikane kdyz se projela na plnej. Jinak driftovani mi neprislo ze melo moc velkej vliv na vyslednej cas. Samozrejme ne zadny prehnany driftovani... A to mase za sebou ten Prvni hot lap , nebo druhej v DLC v dešti a V noci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Prvni. Boze druhej se jede za deste a jeste k tomu v noci??? =-O Se mam teda na co tesit:-D Ja cekam jeste jestli nebude season pass ve sleve. Nechce se mi moc kupovat ty DLC za stejnou cenu co stoji ta hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Prvni. Boze druhej se jede za deste a jeste k tomu v noci??? =-O Se mam teda na co tesit:-D Ja cekam jeste jestli nebude season pass ve sleve. Nechce se mi moc kupovat ty DLC za stejnou cenu co stoji ta hra...Jo jede a je to o dost horší, když jsem to viděl že to tam je tak jsem myslel že mě omije , dlouho jsem to měl zajetý tak že mi scházeli 3 tisíciny sekundy na tři hvězdy...byl to vopruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Streeter Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Jo Venom Hot Lap 2 v DLC je určitě těžší než jednička.. tam si teprve užiješ srandy :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 par lidi si tu zitra pridam do pratel, at mam s kym porovnavat vysledky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Pro ty co se honi za platinou jak ja mam mensi navod-radu jak toho dosahnout co nejrychleji. K ziskani platiny je treba maximalizovat vyznamenani v kategorii vehicle, event, gameplay a game mode. Prave posledni zminena kategorie vyzaduje odjeti tusim ze neco okolo 500 zavodu driftu nebo time trialu. To je casove hodne narocny. Ja to delam tak ze v single playeru dam drift a zvolim hned prvni trat v japonsku. Je hodne kratka a s venomem ji ma clovek projetou hned a jeste ziska 4000 bodu kdyz se ji nauci projizdet. Figl je v tom ze po dojeti staci dat rovnou restart a zavod se zapocitava za odjety. Behem hodiny jde odjet klidne i 100 zavodu. Treba to nekomu pomuze. Pro me je to nejsnazsi zpusob jak tu platinu ziskat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Poprosím o rychlou radu. V jakém DLC je ta corvette a jak si vymažu save abych začal znovu ? Děkuji za odpovědi na ten save prosím podrobnej popis díky jsem hňup :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Tusim ze v downforce. Jinak save hry vymazes v nastaveni konzole: settings - application saved data manager - saved data in system storage - delete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Corvety tam jsou dve pokud se nemylim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panklacek Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Lamborghini Driveclub pack---nic? ja do toho jdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Tak se konecne muzu pochlubit tou platinou a posbiranymi vsemi hvezdami. Dalo to fakt zabrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 První replay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 Zdary, tak jsem si to taky koupil a zatím mě to docela baví, máte nějakej volnej klub? Můj nick je kdyžtak OmniCzech94 tak si mě kdyžtak přidejte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 Tak se konecne muzu pochlubit tou platinou a posbiranymi vsemi hvezdami. Dalo to fakt zabrat...gratuluju byla to fuška...hot lap v dešti největší vopruz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 Ahoj, měl bych dotaz.. Dnes jsem si tuhle hru pořídil, ale zaboha nemůžu v nastavení najít nastavení obrazu... Když hra běží, tak je obraz zmenšený s černými pruhy okolo, nevíte kde to nastavit, aby to bylo přes celou obrazovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 preklep spatne vlakno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 bez v konzoly do settings-sound and screen-display area settings a roztahni si ten obrazek jak potrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 Už je to OK, vyřešila to aktualizace hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkVoid Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Dostal jsem se k DriveClubu až teď a hledám někoho do klubu, popřípadě klub, kam bych se mohl přidat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosedulino Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2015 DarkVoid: Jsem na to stejně dyštak si mě přidej a něco splácnem spolu :-) ChoseDulino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2015 Nepřijde vám, že je poslední dobou nějako málo závodů s Hyper auty v multiplayeru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps41468628732 Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 zdravím...máte někdo volné místo v klubu ve kterým aktivně jezdíte?....chtěl bych zkusit i turnaje v driveclubu na onlinearena.cz prostě pořádně zazávodit s hráčema co jezdí....náká pořádná výzva a srovnání a né jen takové šolichání doma sám:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Březen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2015 Lidi, po poslednim updatu mam takovej problém....asi po 15 min. hraní mi vypne zvuk ve hře, třeba v MENU ho normálně slyšim, ale když pak jedu závod tak ticho (jak ve sluchátkách, tak i přes televizi)...nesetkal se s tím někdo, popřípadě nevíte co s tim ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Březen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2015 tohle se mi stalo už i před updatem asi 3 x a jediný co pomáhá je restart PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.