yanek71 Odesláno Březen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2015 (upraveno) Stahujte Bugginy do DriveClubu:bash::bash::bash: Upraveno Duben 1, 2015 uživatelem yanek71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 Aha, já jak dlouho nehrál, tak jsem si myslel, že je to v updatu....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 Ty Buggi vypadaj SUPER :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 (upraveno) Ahoj, hraju teprve od včera.. Rád bych si někoho přidal na porovnání, tak prosím přijměte případně mou žádost. Nebo moje ID: Barca9488 Upraveno Duben 2, 2015 uživatelem boss94 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 pekny fotky cartmene :) , chci se zeptat od toho jednoho updatu tusim 1.08 se mi jak kdyby pozde dokreslovala cesta, oni v tom updatu pridali nejaky efekt myslim neco jako kdyz je horky asfalt tak se odparuje nebo neco a ono se ta cesta predemnou asi leskne ale vypada to jako by se pozde dokreslovala, tak jestli si toho vsiml i nekdo jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Taky se mi leskne, myslím, že v tom je úmysl. Dělá to jen, když je slunce. Jinak mě se zase opozdí zvuk o tak 1-2 vteřiny a pomůže až restart konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Tak uz jsem zas koupil :cheesygrin: Tak az bude cas, zapinam. Jsem zvedav jestli jsem zustal v crew :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Po dlouho dobe jsem opet zapl MP Driveclubu, a vubec nic se nezmenilo, porad je to stejne destruction derby jak pred nekolika mesici. Nejdou nahodou vytvaret soukrome session, abych si zajistil v klidu s kamarady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Taky by mě to zajímalo a to každej říkal že že tam jezdí bez strkání, a když jsem řekl že mě chtějí vytlačit tak prej neumím jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Ta hra by jinak nebyla vubec spatna, bohuzel singl uz me nebavi a v multaku jezdi vsichni jak prasata... takze bohuzel, skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Jj singl fajn ale ten multak to nejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 Nevite, kde je problem. Hru jsem onehda prodal a ted jsem ji zas koupil. Znova nahral. Postup tam mam,auta,trofeje taky. Ale co nemam tak nejsou vyjete zakladni tour.... Nechce se me to jezdit znova od zacatku.... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Nemeli jste taky problem s aktualizaci hry ??? Chtel jsem si vcera zahrat a neslo me to aktualizovat.... pripojeni pres wifi v pohode. Jeste zkusim restartovat router. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Se mi povedl crash s bestii hennesey :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 uz vychazej prvni nazory lidi na porovnani s Project Cars a zatim teda vede Driveclub... Me teda se osobne taky urcite vic libi DC ale uz aby vyslo taky nejaky rallye! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 rally to chce stopro .. nejakej DIRT atd.. na ps3 sou suprovy, tak na 4Ku by mohly bejt este lepsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 souhlasím, project cars se mi vůbec nelíbilo a nebavilo a hru jsem prodal. zlatej DriveClub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 kolik ma este vyjit dalsich dlc ? maj vychazet este dal, nebo jenom rok ( obrazek k season pasu ukazuje ze budou vychazet cca rok od vydani .. ) premejslim jestli koupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 podle toho obrazku to ukazuje jeste cerven a pak uz nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 ouky, radsi pockam a uvidim jestli budou vychazet dalsi .. abych to nekoupil mesic pred poslednim dlcckem z rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 je jedno kdy to koupis, myslim ze dlc je dost(chtel bych nejake japonske auta lancer-skyline), ja si to chci taky koupit ale stoji to moc, byt to za 400 tak to beru hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 presne, chtelo by to nejaoku slevu, obcas byly slevy i na season passy a dlccka pro jiny hry, tak se treba dockame .. prave proto koumam jestli bude este neco dal vychazet .. uvidime tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Drive club je pecka hra krasna grafika a hratelnost taky super AI je orisek no ale zas to neni lehke a ne vzdy zajedete prvni misto. A project cars jsem nehral ale asi by me nebavilo uz jen podle videji. A graficky na DC urcite nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 (upraveno) Ja jsem po tydnu s pCARS ten Driveclub dnes zapnul a opet nejely online servery... :) Graficky je Driveclub lepsi, ale mas ho v 30 fps s nulovou fyzikou. S volantem jsem byl hrozne zklamanej, v DC je force feedback naprosto komickej. Zaver: Oboje ma svoje kupce, nehledejte viteze a hrajte... :) P.S. Za mne je 100x lepsi Project CARS. Upraveno Květen 17, 2015 uživatelem Wyder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 DC proste neni pro takove ty HC hrace. Ja sice PCARS nehral,ale podle videii se mi to vubec nelibi jak graficky tak vozovy park, styl hrani.. Nejlepsi bude Gran Turismo 7 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.