yanek71 Odesláno Červen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2015 Ale DC se nikdy za simulaci nevydával,takže takový řeči jsou zbytečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejff Odesláno Červen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 sháním klub, hraju teprv 3 dny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 Ale DC se nikdy za simulaci nevydával,takže takový řeči jsou zbytečný. tak to rovnou meli udelat jako arkadu a ne tenhle silenej mix neceho mezi arkadou a polosimulaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midiborec Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 Spis nechapu proc jsem musel stahovat 30gb hru kdyz je vse uzamčene ? to nechapu teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 já čekám až bude v akci season pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Mi se hra celkem líbí, ale na můj vkus jsou cesty zbytečně moc úzké, chybí mi zkratky a nenarazil jsem na nějaký tuning aut. Jízdní model mi celkem vyhovuje. Takhle nějak bych si dokázal představit Need For Speed III/IV remake, ale i tak si troufám tvrdit, že tratě měly promakanější v té době, než co je v DC. Chvíli jsem měl nuance pořídit plnou, ale nakonec už jen kvůli absenci splitscreenu to nechci. Grafika je parádní, ale nechápu ty ošklivé částicové efekty, které jdou od kol, jako by tam nepatřily a trochu mě mrzí, že je efekt mokré kamery v 3rd pohledu přepálený a skoro nic nejde vidět. Hra by měla dostat minimálně pokračování, jakožto druhou šanci pro tvůrce téhle polovičatosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 zkus si dat norsko v noci s heavy podminkama a s pohledem z kabiny to teprve nejde nic videt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červenec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2015 Hledám závodníky do klubu FlyingFish:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2015 Hraje ještě někdo? Shání někdo lidi do klubu? (Vidím příspěvek o kousek výše, ale je už starý více než měsíc) Když nepočítám krátkou zkoušku přes PS4 Share Play, jsem si zahrál Driveclub poprvé až včera a asi brzo updatuju na plnou verzi, zatím mě to celkem baví a láká. Uvidíme co dál. Jo s nevíte někdo, jestli se někde nějak dá filtrovat leaderboard jako v jiných hrách? (třeba jen lidi z evropy nebo jen lidi z čr, prostě nastavit různé filtry). Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2015 Ještě mám místo, rád tě v Clubu uvítám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Srpen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2015 Jestli nekdo taky potrebuje partaka na ty 2 trofeje si me pridejte psn:curacek1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2015 Prosim Vas,jak byla tedka tahle hra ve storu zdarma pro ps plus,tak to neni plnohodnotna hra? U vetsiny trati sviti kosik...nebo se to otevre i jezdenim? Diky moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2015 Samozdrejme ze neni, je to PS+ edice,kde mas odemcene jen trate v indii a par aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Čau lidi. Prosím nechce se mi pročítat 1200 příspěvků tady na fóru, tak bych se chtěl jen zeptat jestli by mi někdo ve zkratce nezaujatě řekl něco o téhle hře. Hraju převážně (90%) v singlu a jde mi hlavně o grafiku a hafo tratí a aut. Je to pro singlplayera dobrá volba nebo je lepší sehnat něco jinýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Grafika suprova, lepsi nenajdes. V puvodni hre toho obsahove zas tolik moc neni, takze jestli ti jde jen o singl, tak si kup rozohodne seasson pass. Prida ti dost aut a hlavne nove eventy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 jj chce to seasson pass, ale myslím si, že hra je velmi kvalitní a zábavná a za sebe jí doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 multak sem nikdy nemusel, ale s DC me to zaclo bavit :) eventu pro singlac je tam taky dost, ale nakonec stejn nejvic jezdim challenge, nebo s nekym, je to fajne, urco doporucuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Mne to v multaku pripada jako destruction derby, ale uz je to par mesicu, co jsem Driveclub hral naposled, takze nevim, jestli se nahodou neco nezmenilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 nezmenilo, je to furt stejne jako v kazde jine hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Nevim me se zda ze hraci se respektuji a ridi normalne. Sam se snazim za zadnou cenu nekoho vyradit ze zavodu ale obcas me sere ze ho jen skrabnu a on do me napali jak kdybych se ho snazil zrusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Srpen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 Díky za reakce.Zdá se to být dobrá volba.Určitě to vyzkouším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GloryFry50 Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 Dobrý den chci se zeptat , mám diskovou edici Driveclub , na storu jsem viděl seasson pass za nějakych 350 kč. znaměná to že když ho koupím otevřou se mi všechny DLC ( Lamborgini,velociti atd ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 Jo seasson pass znamena ze budes mit vsechny dlc. Ty jo on fakt stoji uz jen 359. Museli ho slevnit, jinak stal 689. Diky kamo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 season pass za tuhle cenu je super, koupil sem ale par aut je porad za prachy, coz me prekvapilo .. ale jinak vicemene vsecko uz bez poplatku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 a jake auta jsou za prachy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.