Panther Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Nedavno jsem se rozhodl ze pojedu disky a budu je sbirat mam zatim jen dve hry ktery aktivne hraju a menit ty disky je proste fakt na♥♥♥♥♥ :lol: Chtel jsem limitku ale ta cena kterou mam diky plusku je proste skvela. 1050 za novou AAA hru jeste k tomu tak boží ? SHUT UP AND TAKE MY MONEY! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 jasný, to chápu, ale když mě hra nechytne a nebaví, tak jí jen s minimální ztrátou prodám. digitální verzi prostě neprodám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Kouknete na twitch...uz to par lidi hrajr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Dnes jsem hrál v jrc.....a asi mě to chvíli dá si zvyknout na ovládání :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 je to vic arkada, nebo simulace? k cemu bys to modelem prirovnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Mne to pride ako GRID,ak niekto hral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Nn grid je větší arkada :-D podle mě ale stejně se na to těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Luxusni! [h=1]Víte že, aneb 51 faktů o DriveClub[/h] http://www.zing.cz/novinky/22459/vite-ze-aneb-51-faktu-o-driveclub Na to řeknu jenom jedno. Tak to bude husté :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Jde taky o to, že ti musí sednout ovladani. Jinak grafika je pecková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Ta grafika je opravdu uzasna...Skoda ze v tyhle grafice neni treba hra jako rdr,to by byla pecka...jinak jo,tesim se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Jj mrte se těším ale až vyjde nový GT všechny ostatní závodní hry budou pohřbeny a zapomenuty :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 no myslim ze prave driveclub je tak originalni ze nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Rozhodně arkada hrál jsem dost gt6 a s tím se to nedá srovnávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Pokud by ta hra byla arkadova jako prvni Grid tak by mi to vubec nevadilo...Sice arkada ale skvela a ten jizdni model byl docela agresivni coz tomu davalo "koule" takze to bych uvital...jinak netusite,jestli se dat zapnout moznost spojky na dualshocku?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Jakto že to lidi uz mackaj a steamujou na ps4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Jj koukni na twitch...je tam spoustu streamů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Jj koukni na twitch...je tam spoustu streamů... Jo ale jakto když vychází až 8.10 sakra :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 7.10... Nevim kde to vzali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Ved hra uz davno je,len sa este nepredava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 [h=1]Co všechno je v úterní PS Plus edici DriveClub?[/h] http://www.eurogamer.cz/articles/2014-10-05-co-vechno-bude-v-ps-plus-edici-driveclub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Novinari uz to maji tyden - 14 dni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 navic byla i velmi omezena beta.. spousta lidi co to hraje, tak ma betu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Kdo bude mít driveclub přidejte si mě Id: spleskin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 (upraveno) Mam nastaveny auto download ale škola -..- nicmene dnes si te pridam. Tady multiplayer gameplay // nenašlo tě to přidej si ty mě. Upraveno Říjen 5, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 to tedy doufám, ze budu mit v multaku štěstí na lepší lidi, nez co jsou na tom videu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.