Marr Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Budeme zakladat nejaky CZ/SK klub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 CZ SK Klub kdyz je to omezeny na 6 lidi? Hodne stesti :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Multiplayer bude docela krizovej...Koukal jsem ted na par videi na YT a vsichni delaji to ze kdyz je predjizdi auto tak mu vrazi cumakem z boku do blatniku a je hotovo..To auto se tak rychle a jednoduse roztoci ze to budou delat uplne vsichni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Marr: byl bych pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Dokud je ten multiplayer bez lagu a takovych sracek jsem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Jde tam i sólo kampaň ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 jasně ze jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Panther: O tom vim, ale myslel jsem, ze dame dohromady aspon par lidi z fora, co to budou hrat pravidelne. Shark88: Ok, uz jsme dva, tak snad nebude problem ty dalsi lidi sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wenda1468624637 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 kokosrs a od víkendu to budu také hrát pravidelně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Jestli nekde bude misto rad se pripojim...Zatim teda budu mit ps+ verzi,pak se uvidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Marr: super, mám objednanou speciální edici, tak uvidíme kdy přijde a pak budeme pařit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Super, takze zatim jsem ja, Shark 88, Wenda a nevim jestli se k nam bude moct pripojit onefootman, kdyz bude mit jen PS+ verzi, kazdopadne mu budeme drzet misto, ze ano? :) Koukam, ze i Panther bude kupovat, tak pokud by chtel, neni problem. Nenapada nekoho nejaky nazev klubu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 taky bych se pridal zatim na tom jsem jako onefootman, jestli poridim plnou uvidim podle ps+ verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 rád se k vám přidám, od pátku budu hrát. teď má zatím přednost Shadow of Mordor, ale určitě s váma zajezdím : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Marr - dekuji ;) ...ja myslim ze poridim full...akorat tenhle mesic kupuju jeste Aliena a je toho proste nejak hodne...dneska jsem hodne koukal na twitch a ta hra me fascinuje grafikou,o tom zadna,ale taky level designem...Moc pekna prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Já uz mám pre order nick spleskin, pokud buše místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Ok, takze zatim 100% ja, Shark88, Wenda a ryder, casem se snad pridaji onefootman a Manoust. Napiste mi do PM vase PSN nicky, hodim to pak vsecko do jednoho prispevku, at se vsichni pridame do friendlistu a muzeme zacit zavodit. :) A ocekavam rovnou i ty navrhy na nazev klubu, me nic kloudnyho nenapada. :D // spleskin, promin, ale zatim jsme plny. Kdyby se kdokoliv z vyse uvedenych rozhodl, ze v klubu uz dal nebude, tak Te hned bereme. :) Ale myslim, ze Driveclub kupuje hodne lidi, tak o CZ/SK kluby nebude nouze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 V Datartu už to mají skladem odedneška... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 No jak to tak procitam tak se tam vsichni asi nevejdeme,pokud bude moci byt v klubu jen 6 lidi...Coz udelat to,ze se za nazev (az bude) da cislovka? Aby bylo videt ze jsme jsme "jakoby" z jednoho tymu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Jelikoz mezi nami neni zadny Slovak, tak co treba neco, co ma nejakou spojitostu s CR? Ja nevim, co me tak napada - BohemiaClub2014, CzechRulez, RC Bohemia, RC Czech... vymysleni novych nazvu nikdy nebyla moje silna stranka, zkuste se taky zapojit. :D (ale dal bych pred to "RC", at je videt, ze jsme fakt kvalitni oddil :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Neni problem založit více klubů.spleskin mám tě v přátelích tak založíme další klub,myslim že zájemců bude dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Určitě se rád přidám a jezdit budu, pozítří si jdu při limitku...kdyžtak přidejte si mě: Umberto CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Jelikoz mezi nami neni zadny Slovak, tak co treba neco, co ma nejakou spojitostu s CR? Ja nevim, co me tak napada - BohemiaClub2014, CzechRulez, RC Bohemia, RC Czech... vymysleni novych nazvu nikdy nebyla moje silna stranka, zkuste se taky zapojit. :D(ale dal bych pred to "RC", at je videt, ze jsme fakt kvalitni oddil :D ) Taky ji budu mrskat, ale uvidim jak na tom budu casove.... Jinak tenhle nazev se me libi CzechRulez :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 SKLADEM http://www.playcentrum.cz/driveclub-ps4-1031801.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 tak ja uz mam taky potvrzeno a dneska hned po práci si jdu pro nej.. :-D.. plan s updatem ps plus verze tedy pada.. no nic.. :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.