Croft Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 (upraveno) IGN 7.9 Konzolista 8/10 Zing 8/10 Games 8/10 update: Gamespot 5/10 Eurogamer(cz) 7/10 Eurogamer (net) 6/10 Upraveno Říjen 7, 2014 uživatelem Croft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Kdo by chtěl se mnou založit další klub napište mi SZ.Zatim jsme dva já+ Umberto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Pokud máte mobilní telefon se systémem Android nebo iOS, můžete si od dnešního dnes táhnout povedenou aplikaci MyDRIVECLUB. Díky ní budete mít neustálý přehled o tom, co se děje v klubu, ale také budete moci přijímat výzvy, a dokonce je i vytvářet, když nejste doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Jj uz ji mam..akorat jeste nefunguje...co rikate na recenze...Hodne se shoduji na tom ze ta hra je sice graficky krasna ale obsahove prazdna,nudna a s hodne nepovedenym multiplayerem :( ...skoda...uvidim az si zahraju sam jestli s tim budu souhlasit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Celkem se bojím ta recenze na eurogameru mě děsí :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 :D ta byla docela drsna ....Neparal se s tim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 nebojte se nic, bude to dobrý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 :D ta byla docela drsna ....Neparal se s tim... Tak víš co....je pravda že se na ní čekalo moc dlouho. A pokud tam chybí takovejch věci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Je to skoda...ale kolik zasadnich veci ktery jsou pomalu standartem...to nechapu...bud nestihli a dodaj to,nebo proste resili jen grafiku a zbytek jim byl jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 P*r*ů*s*e*r to určitě nebude:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 No uvidíme co ta PS+ verze a dle dojmů buď nákup nebo ne..už si potřebuju zajezdit :) Naposledy jsem snad hrál NFS Hot Pursuit ten remake.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Tak ja prave vyjizdim na trat, rovnou nam vytvorim nejaky ten CZ/SK klub. :) Lidi, co mi napsali do PM, jejich PSN nicky: spleskin, johnyonecze, Cr_u_ze a muj je SynactixCZ, tim padem, dve mista jeste zbyvaji, kdo ma zajem, tak do PM vas nick a ja to tady editnu, diky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 prosím Vás, kdo si koupil pre-order verzi na PSN, stáhli se Vám i ty 3 dlc nebo ne? hra se mi stáhla a čeká na noční otevření, ale ty dlc mají u sebe psáno v notifications , že nejdou stáhnout. Tak jestli se to otevře až s hrou - error ce 32920-6. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Jinak doporučuji přečíst tuto hezky napsanou recenzi. http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=driveclub-181832 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 musi byt k tem socialnim funkcim aktivni ps plus? momentalne to nefunguje.. pry servery dole nebo co.. tak bud je to pretizeny, nebo je to tim ze nemam momentalne ps plus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 tejklin nestahly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 myslim ze kdyby recenzovali po patchi, ktery do hry prida dest, photo mod a dalsi veci tak ma urcite aspon 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 No jo ale, tak to by potom museli čekat třeba i u Destiny na updaty a to předpokládám moc nechtějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 musi byt k tem socialnim funkcim aktivni ps plus? momentalne to nefunguje.. pry servery dole nebo co.. tak bud je to pretizeny, nebo je to tim ze nemam momentalne ps plus.. podle mě si to bez PS+ vůbec nezahraješ, jako všechny ostatní online hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 no ja to ted hraju bez ps plus.. akorat mi to tam haze chybu u tech socialnich veci, ze se nejde pripojit k serverum driveclub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 single ti samozřejmě půjde bez PS+, ale tato hra hodně staví na online hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 no jasne, ja vim.. ale ptam se konkretne na ty socialni funkce.. jestli to muze byt tim, nebo ne.. ps plus stejne koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 dzizis, autor te recenze musel povinne splnit 10k znaku nebo mu to nevydaji nebo jak? natahuje to jak tyden pred vyplatou, pekne napsanou recenzi si predstavuju jinak...ufff...navic neustale opakovani slov a specialne "nějaký zavod, nějaké auto" atd....clovek si pak jen potvrdi ze za takovyma webama (konzolista/zing/dalsi mensi web) stoji porad jen kucí co prave dokoncuji treti rocnik stredni skoly. jediny plus je, ze je to cesky... jako peknou recenzi si predstavuju ty co pise Polygon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 (upraveno) kejsi: presne, ta recenze na konzolistovi je... hmmm.. no, necte se dobre... peknou recenzi maji Games, pripadne i Eurogamer. :) Jinak mam za sebou prvni hodinku hrani, nechci hru nijak hodnotit prozatim... akorat nejdou servery, takze nelze ani vytvorit club... Trofeji tam neni mnoho a vypada to, ze nebude extra tezky je ziskat. Upraveno Říjen 7, 2014 uživatelem Marr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Tak to mám chlapci naopak, mě se recenze na games a eurogameru četli mnohem hůře. Ale 100lidi = 100chuti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.