nu.frix Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 (upraveno) Informace Vývojářské studio: Ubisoft Montreal Datum vydání: Q4 2013 Oficiální stránky: http://watchdogs.ubi.com/watchdogs/en-gb/home/index.aspx Příběh Příběh se odehrává v alternativní současnosti ve městě Chicago. Jako jedno z mnoha měst je Chicago řízeno superpočítačem známým pod jménem CtOS (Centrální Operační systém), který ovládá téměř veškerou technologii ve městě, od semaforů po systém zabezpečení města. Zároveň také obsahuje veškeré informace o obyvatelích Chicaga a jejich aktivitách. Hlavním hrdinou je Aiden Pearce, vysoce inteligentní hacker, který se nebojí použít, kromě své inteligence, i zbraně. Hlavní hrdina tak nepatří ke kladným hrdinům a pokud něco dělá, dělá to pro sebe. Zároveň ale nesouhlasí s tím, co se ve městě děje a tak bere spravedlnost do svých rukou. Co dokáže jeden člověk, schopný ovládat celé město za pomocí svého mobilního telefonu? Trailer https://www.youtube.com/watch?v=1U8KsQPIrY0 Gameplay E3 2012 https://www.youtube.com/watch?v=bmwyW-Q960M Gameplay Playstation Meeting 2013 ctOS Threat Monitoring Report Trailer Technické informace Hra se bude odehrávat v otevřeném světě, který bude velice interaktivní Pro hru byl vytvořen speciální engine Všechny mise je možné řešit několika způsoby Města bude připomínat skutečné živé město Hra bude obsahovat kooperační režim (viz. první článek) Články Rozhovor s Dominicem Guay Rozhovor o Playstation 4 verzi s Dominicem Guay Upraveno Březen 26, 2013 uživatelem nu.frix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LENCAK Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Tak to je krása!! Už budu šetřit na nový xbox či PS :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Nebo pc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nu.frix Odesláno Březen 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Pocitac je na praci, konzole na hrani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Pocitac je na praci, konzole na hrani :) Hrozne se na tuhle hru tesim, opravdu hezka grafika. Kdyz mas dobrej pocitac a ovladac, tak konzole je nekde jinde. Ale hlavni + konzole: muzes hrat s kamarady. Ale nechci se pustit do debaty PC vs. konzole, predem se omluvam lidem s jinym nazorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 Uplně mega krutopřísně se na tu hru těším, objednal jsem si Dedsec edition :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 Ty musíš bejt pracháč, závidím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Pracháč ? Chlape vůbec :D Já jsem chudej jako cip, ale tohle si nenechám ujít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LENCAK Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Já jsem přemýšlel o verzi s tou kšiltovkou a maskou/satkem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Já tak maximálně můžu přemýšlet o edici klasiky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 No ty jop páč máš novej PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nu.frix Odesláno Červen 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Bohuzel predstavu o tom v jaky kvalite se delaji kusy obleceni v tehle edicich, jsem si udelal u Hero edice inFAMOUS 2. Ten batuzek se po chvilce noseni zacal trhat, nite se zacaly uvolnovat a za pul roku uz byl nepouzitelny. Predpokladam, ze u toho satku i ksiltovky to bude podobny. Navic u toho satku bych se bal, ze bude nastrikan barvou, aby odpovidal herni predloze, takze moc vhodny na noseni pres oblicej a dychani pres nej nebude. Takze maximalne vystavit nekde na nejakou bustu. Ja porad premyslim jaky hry na launch PS4 koupim. Zatim jsem si jistej u inFAMOUS: Second Son a Killzone: Shadow Fall. Watch_dogs je asi dalsi favorit a pokud dostanu trochu fantasy naladu, tak Witcher 3. Co me ale nelaka je AC4:Black Flag, protoze AC3 bylo sileny. Graficky pekny, ale jinak to stalo za houno. Celkem lituju tech 900,- co jsem za to dal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 nechci ti kazit plany ale infamous mozna na launch nebude jeste se nevi a zaklinac 3 urcite ne ten az na jare 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 Nový inFamous má být startovním titulem pro ps4, viz http://www.zing.cz/novinky/16176/novy-infamous-bude-startovnim-titulem-ps4 Další info o vydání taky tady http://www.zing.cz/novinky/17270/dav-lidi-v-infamous-second-son-je-vytvoren-podle-skutecnych-predloh Takže asi tak ;) Jinak WD budu samozřejmě brát na PS4, původně jsem PS4 nechtěl kupovat hned na launch, ale když vidím tu xboxáckou vhs škatuli, tak neodolám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 (upraveno) nic proti ale zing bych nebral jako nejaky dogma :D prave ze jsem cetl nejaky zahranicni web bohuzel si uz nevzopmenu kde a tam prave bylo receno ze jako launchovka to jeste neni 100% bud to stihnou a nebo to vyjde treba 2-3 mesice po launchy Upraveno Červen 3, 2013 uživatelem pejtrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 tohle kupuju v den vydání, jasná koupě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Duben 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2014 Jak to bude s vydáním hry už to někdo ví? Narazil jsem na nejakych stránkách (zdroj heureka.cz) že je uvedeno datum od 30.4 předobjednam a uvidim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2014 Jezis,datum vydani je uz dost dlouho venku,tedy 27.5.2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 (upraveno) kdyby nekdo chtel mam rezervovany dve hry jednu prodam levne :) Upraveno Květen 4, 2014 uživatelem reawow zmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2014 Mám předobjednané, už aby to bylo... se těším jak malý Jarda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2014 Ja se taky nemůžu dočkat :D doufam že me ta hra zniči :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Potvrzený 1080p a 60FPS na PS4 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 60fps, to jsem v šoku, snad bude těch 60fps stabilních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Pri efektech budou klesat az na 25,to je muj nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Uvidíme, v několika momentech mi MGS Ground Zeroes taky klesl na škubající se kalendář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.