Dweightee888 Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 Nintendo...a jejich stále stejné exkluzivní hry...možná to dle statistik vyhrálo, ale inovaci nepřineslo jak je desetiletí dlouhé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2014 Jediný co mě bavilo na wii byl bowling :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koste80 Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2014 (upraveno) Jediný co mě bavilo na wii byl bowling :D Mňa TETRIS:cheesygrin:, pretože keď si vlastnil aspoň polovicu príslušenstva, ktoré sa dalo na Wii kúpiť a poukladal si ho k stene tak to "WIIpadalo" ako keby si hral TETRIS:wohow:... Upraveno Červenec 13, 2014 uživatelem koste80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2014 Jsem wiičko nikdy neměl, hrál jsem to u známého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2014 Však ano...když o něčemu nerozumím tak se alespoň z autora pokusím udělat blbce a svést diskuzi jinam. To ti jde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koste80 Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2014 Prepáč, ale autorom pôvodného príspevku som JA!! Ty si reagoval na môj príspevok (pozri dve strany dozadu)... Blbca som z teba určite spraviť nechcel, ale keď ma niekto sarkastické poznámky na moju osobu, tak je normálne, že sa bránim... Môj príspevok je na console-forum.net v sekcii hry/Watch Dogs PS4 a nie na nejakom fóre o učtovníctve... Takže o tom kto odbočil od danej témy by sme mohli diskutovať... Preferujem SONY (ktoré ty očividne nenávidíš), ale vlastním aj konzolu od MICROSOFTU a dokonca som mal aj konzolu od NINTENDA... Každá z nich ma svoje čaro a každá z nich si nájde svoju skupinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Ok díky zkusím to Jestli si nebudes vedet rady tak tady komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 lidi prosim vas potrebuju poradit...chtel jsem si zahrat online hackovani a ten druhej mod co jsou do trofeji...jenze nejde ani jeden hrat musim pry odemknout uvod do hackovani...ale nikde nejde kliknout abych to pustil nic..nevite jak na to ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 hrat nejdriv singleplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 ono se to odemyka, cca po par hodinach singlu, jak unesou segru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Zdravím, chci jsi hru koupit z bazaru, je ve hře (klasická edice žádná specialní nebo tak) nějaký kód, protože to by bylo lepší koupit asi novou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 hele je par idic... muzes si koupit i edici, ale nesmi mit setrenej kod. stejne o nic nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Tak kódy mam navic nepoužité a mohu odprodat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tellinnor Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Ty bonusove mise jsou bohuzel stejne dost nah..... Jedine co ma mozna trosku smysl jsou ty obleky, ale kdyz nepocitam treba ten old "mafia" skin, tak vetsina jich je podobnych i v normalnim shopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Presne obleky jsi muzes koupit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesa Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 Cus mam dotaz , vymenil jsem WD za nou hru a na obalu krabicce jak chte je napsano s ceskymi titulky ale kdyz jsem hru nainstaloval titulky jsou anglicke , kdepak soudruzi z NDR udelali chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 Neudělali chybu žádnou, titulky si vyber v nastavení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesa Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 Kdyt tam je akorat on a off te aspon ve hre v hlavnim menu jsem nebyl no to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 No, tak před tím, než tady něco začneš řešit, si vyzkoušej možnosti, které máš. Jenže ty evidentně ani nevíš, že se ve hře dá jazyk nastavit v 99,999999% hrách(například ENG,FR apod...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesa Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 Omlouvam se vsem kterym muj dotaz zpusobil nejake problemy nebo je obtezoval , kazdopadne dekuji za odpovedi, ja jen myslel ze od toho fora jsou aby se nekdo nezkuseny nebo uplne pitomej jako ja zeptal tech zkusenejsich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 (upraveno) Potreboval bych radu. Mam 14. ukrytu gangu a ten 15 nikde nemohu najit.... Musim dohrat vsechny mise okolo, aby se me to ukazalo ??? :wohow: Upraveno Září 24, 2014 uživatelem kasaco10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 Potreboval bych radu. Mam 14. ukrytu gangu a ten 15 nikde nemohu najit.... Musim dohrat vsechny mise okolo, aby se me to ukazalo ??? :wohow: Máš je všechny hotový,myslím že se ukázal až po chvílce kdy dokončíš všechny ukryty gangu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterBE Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 čau, pomůže někdo získat tofej Traced, musím být 5x online sledovaný na oplátku pomůžu taky psn nick: gaginT800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 čau, pomůže někdo získat tofej Traced, musím být 5x online sledovanýna oplátku pomůžu taky psn nick: gaginT800 ta by měla naskočit sama počas hry. mě naskočila naštěstí hned ze začátku,ale četl jsem že stouto trofejí má hodně lidí problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 čau, pomůže někdo získat tofej Traced, musím být 5x online sledovanýna oplátku pomůžu taky psn nick: gaginT800 pokud to budes chtit zkusit, tak muzem nejak v sobotu. pridej si me kasaco10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.