kasaco10 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Máš je všechny hotový,myslím že se ukázal až po chvílce kdy dokončíš všechny ukryty gangu ;) jj, uz to konecne mam :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterBE Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 ok, přidám si tě do přátel ale mám čas až navečer každý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterBE Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 tak co, pomůže někdo? (traced trophy = 5x online sldování) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 v patek,sobotu bych to mohl mit zpet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterBE Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 ok, tak dej vědět jak to budeš mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spekt Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Zdravím, byl by tu někdo ochotný a pomocí shareplay by mi prosím pomohl s extrémním pijákem level 6? Za boha to nemohu udělat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Jestli to nemůžes udělat tak řekni sourozenci,matce,tatikovy nbo kamosovy a nech ho ovládat jeden Analog a ty val druhej ,já sem to tak ze sestrou udělal na poprvé a to je sestře 12 let :D Myslím,že tu není moc lidí jestli vůbec někdo je kdo to udělá solo na share play :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Zdravím, byl by tu někdo ochotný a pomocí shareplay by mi prosím pomohl s extrémním pijákem level 6? Za boha to nemohu udělat :( já to udělal komplet sám a celkem v poho a to máš 6lvl co pak 10lvl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterBE Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 někdo na traced trophy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Chci se zeptat pokud hru zakoupim na EU storu je s CZ titulky? NIkde tam nepisou v jakem jazyce hra je. Je tam ted v akci za cca 900kc. Dekuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Si ji kup od nekoho.Spousta lidi tuhle hru prodava za par korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterBE Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 pokud chceš koupit tak pisni a určo se domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZatlpE Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 pomohl by mě někdo s online trofejema ? jde mi hlavně o online závody.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZatlpE Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 tak už mi zbývá jen trofej TRACED.... pomůže někdo ? nějak mě nechce nikdo hacknout a čekat na to 4h nechcu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Najde se tu nekdo kdo by mi prosim potvrdil cesky preklad hry stazeny z EU storu? A za dalsi... nevite nekdo co obsahuje navic deluxe edition ktera je na storu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draken666 Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 To MaraTFSI na 100% v EU PS. store CZ tit. hra obsahuje, a deluxe edition obsahuje i season pass:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 (upraveno) To MaraTFSIna 100% v EU PS. store CZ tit. hra obsahuje, a deluxe edition obsahuje i season pass:) Super diky moc!!! Deluxe edition ma i season pass???=-O Ja myslel ze jen nejakej bonus v podobe misi navic... EDIT: Included: - 4 PlayStation® exclusive single player missions with 60 minutes of additional gameplay. - 3 additional single player missions - Unlock a biometric weapon, as well as new skills and bonuses. - Access new single player perks and skins to strengthen your control on the city and become the most powerful hacker in Chicago. Nejsem si tim season passem jist. Mohl by mi to prosim nekdo potvrdit? Upraveno Březen 7, 2015 uživatelem MaraTFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2015 Ahoj, chci se zeptat, zda je datadisk k téhle hře samostatně hratelný i bez disku? Datadisk je tedy dost drahý, na store za něj chtějí 400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2015 Panove jak je to s cz titulky kdyz hru koupim ted ve sleve na ps storu za tech 550kc jsou tam cz tit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2015 Ano jsou tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 Zdravím taky mám probelm s Trofejí TRACED,určitě se nějak dohodnem jsem ochoten vám i poslat peníze na účet už jen tato skrytá trofej mě chybí k získání mé první Platinovky,je tu někdo kdo má z Watch Dogs Platinovku jak si udělal tu trofej TRACED??? :( Prosím pomocccc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 Ono na Platinovku ti jeste par trofeji schazi :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 Ne nechybÍ!!!!!!ani jedna :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 Tak az ted po aktualizaci. To tam nabehlo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 Zdravím taky mám probelm s Trofejí TRACED,určitě se nějak dohodnem jsem ochoten vám i poslat peníze na účet už jen tato skrytá trofej mě chybí k získání mé první Platinovky,je tu někdo kdo má z Watch Dogs Platinovku jak si udělal tu trofej TRACED??? :( Prosím pomocccc.... Ahoj. Klidne pomuzu oplatkou za tu samou trofej... pridej si me a muzeme ji spolu udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.