Dweightee888 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Taky si myslim ale když to pise do sekce ps4 tak to asi hral na ps4 uvidime... Vlákno je tady a bylo to k diskuzi, tak zase nedělej blbce, když je to naprosto jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Aha tak to se omlouvam to ja nevedel že o hrách na pc/xbox360/ps3 se píše i do sekce s ps4 tak to se omlouvam že jsem blbec... (ve svém příspěvku nenapsal ani na co hru stáhl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 (upraveno) Vlákno je WatchDogs, mluvilo se o watch dogs, napsal o watchdogs a ty napíšeš kravinu. Jo, seš blbec, který rejpe, když je vše jasné. Edit: Navíc je ÚPLNĚ logické, že hru nestáhl na X0 nebo PS4! Jen blbec tohle prostě může napsat... Upraveno Květen 24, 2014 uživatelem Dweightee888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Prosímtě dweighte uklidni se :D ty seš hroznej agresiv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 A ty furt jenom rejpeš, stejně jako tamten jouda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Hra na každé platformě vypadá jinak, ovládá se jinak, má jinou velikost, jinou konfiguraci (snímkování, rozlišení atd.), proto je fórum rozdělené na sekce, takže rovněž nechápu, proč píšeš o jiné verzi do PS4 sekce. Jinak podle prvních infa od hráčů hra je moc dobrá, až na pár haterů co tvrdí, že ne :) Ale ono soudit hru je hrozně subjektivní a každý si musí udělat názor sám...já výjimečně šel do předobjednávky (kterou jsem pak zrušil a potom jelikož stejně není na PS4 co hrát zase obnovil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 (upraveno) mi se zdá že vy PS4kaři děláte ze všeho vědu a všechno moc řešite :) Lovecrossed:ty si snad myslíš že vy na ps4 budete mít jiný přiběh :) Upraveno Květen 24, 2014 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 (upraveno) Píšu někde něco o jiném příběhu? Máš problém se čtením? A vzhledem k tomu, že na PS3 a PS4 je exklusivní DLC asi s hodinovou hrací dobou, tak odpověď je...tak trošku ano :) Upraveno Květen 24, 2014 uživatelem Lovecrossed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 tak si to užij lítat po městě furt z mobilem jak trubka není zrovna moc zábavná akce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Takze k tvym bodum co si tu vypsal: Vypada jinak - prosimte snad mi tu nebudes povidat ze PS4 bude lip vypadat nez vymaxovana PC verze -..- Ovlada se jinak - kdyz hraju s kontrollerem vyjde to na stejno pouze tam budou obrazky xboxovych tlacitek (pro tvoji omezenost ps4 controller nespustis bez emulace x360koveho) rozliseni - ano nicmene to je trochu takovej bonus ve hre podobne jako grafika jde spis o pribeh, moznosti,ovladatelnost,gameplay,zabavnost A piseme tu protoze tohle je nejaktivnejsi prispevek k watchdogs tematice je to tu na foru docela bezne ale tak s tvyma 113 prispevkama urcite vis vsechno - viz vsechny slevove akce sem ktera je v PS3 sekci ale jsou tam odkazy i na slevy x360 atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 (upraveno) Heh další ...invididum, no dobře pro tvou omezenost: Vypada jinak - prosimte snad mi tu nebudes povidat ze PS4 bude lip vypadat nez vymaxovana PC verze -..- - nic o tom, co bude vypadat lépe nebo nebude tu nepíšu, rovněž pokud neumíš číst jako kolega, tak se to nauč, píšu, že na každé platformě to vypadá jinak (rozlišení, snímkování + dohled, množství aut a populace, načítání textur, rozlišení textur, fps dropy atd...tohle je prostě na každé platformě jiné) což taky určujě názor na hru. Ovladá se jinak - tohle ani nekomentuji :) Ano gamepád může používat, ale nemusí + gamepád od PS4 má dotykovou plochu, kterou emulator XBOX 360 neumí používat pořádně + kamera + může hrát na klávesnici/myš - což taky je jiné ovládání a taky může mít vliv na názor na hru. Takže to je pro TVOU omezenost (příště dříve, než někoho nazveš omezeným, tak se přesvědč jestli nepíšeš sračky jako tvůj předchozí příspěvek), piš si co chceš, už v tvém předchozím postu jsi ukázal, že píšeš z cesty, takže dál se s tebou bavit nebudu :) Upraveno Květen 24, 2014 uživatelem Lovecrossed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Proboha ať už je to venku, protože tak rozdílné názory jako u této hry nepamatuji. Pročítám všechny fóra a nestačím se divit, jedni jsou zklamání, další nadšení... už ať si udělám vlastní názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystik Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 jako ja doufám že 27. 5 to určitě budou mít v JRC na Zličíně protže jestli ne tak mě naserou a pujdu jim to tam říct ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 jako ja doufám že 27. 5 to určitě budou mít v JRC na Zličíně protže jestli ne tak mě naserou a pujdu jim to tam říct ... Seš borec, rozbij je tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 jako ja doufám že 27. 5 to určitě budou mít v JRC na Zličíně protže jestli ne tak mě naserou a pujdu jim to tam říct ... pry tam maji obrovskeho cernocha a ma rad male chlapce, do it:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Ze vas to bavi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 :P než se tu vy hateri pozabijite, tak si uvědomte že je to jedna z nejocekavanejsich her :P a já se na ní tesim bude to P E C K A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 O to větší to pro tebe může být sklamání ... Čekal jsem kdysi hodně od Mafie 2 a jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Popravdě asi víc jsem se těšil na thiefa....hrál jsem Ho asi 3x.....totální nuuuudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 No jako nerikam ze to je spatna hra ale nadruhou stranu ho chapu to "tak si to užij lítat po městě furt s mobilem jak trubka není zrovna moc zábavná akce " je pravda pochvily se to zacne strasne opakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Takže mi chcete říct že WD už někdo má doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Uz jsme to tu resily na netu jsou verze pro PC,PS3 a X360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Ono to ma popravde uz hodne lidi, staci se jen kouknout na brodcasting psn kolik lidi to streamuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Sakra mám predobjednane u jrc....tak doufám že mi zítra napíšou že to mám na krámu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 to nemuzou az 27.5 ti to muzou prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.