valis1 Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 jrc to odesilalo uz v patek, takze zitra to bude mit doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 On rikal na krame ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Jj na krámu....doufal jsem že na krámu to bude dřív :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Oni to tam maji nicmene to nesmeji prodavat - to by je ubi (nebo nejaky cz distributor) mohlo zalovat jednou se to tak stalo myslim u amazonu odeslali to driv distributor na to prisel a dostali pokutu jak hovado :lol: Ale kamosovi se povedlo o 14 dni driv dostat MGS nejak je pry pekne poprosil :lol: muzes to zkusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 On rikal na krame ;) sakra, mam po ranu porad zalepeny oci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Když se dívám na ty streamy, dost mě zaráží, že tam není žádná krev....hrozně nehezké bez krve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 jestli chces krev pust si god of war nebo mortal kombat, hra je zalozena na necem jinem. Jenom je skoda,ze ten pribeh je takovy nemastny neslany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Tak krev byla v GTA, Mafii ... Úplně bez krve to taky být nemusí, ale to je detail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 furt lepsi bez krve nez green blood v ninja gaiden sigma 2 na ps3 (xbox verze red blood) No jo to detail. Respektive stejne nechapu ten hype ohledne WD, byl jsem nadrzeny nez se to odlozilo a tedka kdyz vim, jake to je,tak jsem vicemenne zklamany, uvidime jestli to zachrani hlavni zapletka,ale tu si dohraju na ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Klasika warez jede na plno a poctivci čekají... sem zvědavý jestli to aspoň pustí už zítra když to takhle dopadlo, nebo jestli budeme muset čekat až do úterka. Ti co to měli u JRC dobírkou to budou snad buřit už zítra. Já to mám u Xzone, tak uvidíme jak se k situaci postaví. Jinak co sem tak četl názory, tak největší slabina je prý fyzika jízdy v autě, ale to by podle mě mohli opravit patchem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 no jako rizeni je prijemny problem je kdyz mas treba pristat ze skoku to se to pak chova jak nejaka 3 tunova krabice -..- Nejvetsi zklamani pro me je stereotypnost po dohrani pribehu pochybuju ze se k tomu vratim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 no jako rizeni je prijemny problem je kdyz mas treba pristat ze skoku to se to pak chova jak nejaka 3 tunova krabice -..- Nejvetsi zklamani pro me je stereotypnost po dohrani pribehu pochybuju ze se k tomu vratim To si mě moc nepotěšil... říkáš zábava ve městě mimo příběhovou linii nic moc jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Presne jediny co me tam bavilo bylo zastaveni konvoj prevazejici kradeny zbozi to je jako prdel zablokovat silnici nahazet na to c4ky a cekat na konvoj :lol: ja mam warez ale cekam na ofic vydani s vetsinou pribehu a multiplayer. Doufam ze to mi naladu vylepsi :) ani honicky s policii nejsou zazivny parkrat si vyzkousis hacknuti semaforu atp. pak uz je to jako samozrejmost jen mackas jedo tlacitko a to je "zabava" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 JJ taky čekám, sem zvědavý jestli budou čekat na ofiko datum, nebo jestli to pustí zítra, když už je warez venku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 vždycky, když byl warez venku dřív čekali na release datum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 vždycky, když byl warez venku dřív čekali na release datum. Hmm asi jo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Tak jsem zvědav kdy JRC spustí prodej trade-in předobjednávky na WD. Když jsem to předobjednával, tak mi říkali, že pošlou SMS abych si pro hru přišel. Říkal, že možná už to bude 26.5, jestli jim to distributor povolí. Někteří, už tu psali, že JRC posílalo balíky už v pátek. No prostě se nemůžu dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 (upraveno) Ja uz na to cekam uz od 8 od rana xD doufam ze to bude dnes :) Upraveno Květen 26, 2014 uživatelem reawow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 tak trade-in budes mit na prodejne az zitra. V kamenem shopu si to dovolit prodavat driv nemohou dovolit. (neresim,kdyz tam mas znameho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Tak sem mluvil s frajerem od Xzone... čekají na schválení distributora, aby to mohli vypustit už dneska. Zatím to prý vypadá 50 na 50... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 (upraveno) Psal jsem do JRC a teď mi odepsali, že zatím nemají svolení k prodeji dnes, že mám počítat ze zítřkem. Škoda. Upraveno Květen 26, 2014 uživatelem vlkovec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Tam zitra bude dobre narvano xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Tam zitra bude dobre narvano xD Pořád tajně doufám, že jim to povolí a pustí to už dneska... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Taky v to doufam :) ale pouze do 12h pak musim do prace xD. Ja si myslim ze by to mohli povolit prece jenom by se to trosku uklidnilo a nebyl by takovej naval zitra. By dnes vydali pouze predobjednavky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 (upraveno) tak je to doma,tedy v praci:D hra potrebuje na ps4 21GB volneho mista,tak tomu rikam poradna instalace Upraveno Květen 26, 2014 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.