Finish Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Dobrý den, vopred sa ospravedlnujem ked tieto otázky už niekde sú, ale já som nič nevidel :) K otázkám: 1) Ked mi kamarát požičá hru na PS3, budem mocť hrať multiplayer ? 2) Pasuje Joystick k PS2 na PS3 ? 3) Jak sa volá Flash na PS3 ? 4) Aké má výhody ten Flash ? 5) Ked mám Flash na PS3, možem hať multiplayer ? ------------------------------------------------------- Díky vopred všetkým za odpovede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 1.Když tam nebude online pass nebo ho nebude mít aktivovaný u sebe tak budeš moct 2.Nepasuje 3.CFW 4.Můžeš hrát hry stažené z internetu 5.Myslím že ne, mohli by tě zabanovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 1)záleží na hře COD je bez online passu ale třeba BF ho potřebuje 2) potřebuješ redukci http://www.playcentrum.cz/ps2-to-ps3-dual-shock-convertor-863401.htm 3)4)5) šance že se dostaneš k PS3 na kterou dáš CFW je dost malá ale občas se poštěstí ale jsou celkem drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Březen 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 No už som obraze, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 5. Môžeš hrať multiplayer hry. CFW prešiel rôznymi zmenami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Březen 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Nerád by som ryskoval ban na PSN, táksa teraz pítám, na 100 % nedostanem ban ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Březen 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 kde si tento Flash možem zariadiť ? A Zakolko ? A odkial budem potom sťahovať hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Nerád by som ryskoval ban na PSN, táksa teraz pítám, na 100 % nedostanem ban ? :) Ban môžeš dostať aj s novými CFW. Čo sa týka downloadu hier na to je tu predsa Google a tak isto tam nájdeš aj flasherov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Já osobně ti radím ať si kdyžtak koupíš PS3ku s flashem z druhé ruky.... Ono je totiž dneska těžko sehnat novou PS3, aby se dala flashnout.... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Březen 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Mám PS3 Slim 160 GB a verzia ktorá sa dá flashnúť, ale ja som túto pstrojku zamenil za XBOX 360 hlavne preten multiplayer, takže radšej si žiadný FLASH nedám aby som ho mohol hrať :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Takže si vyměnil za Xko? Já nedávno taky a jsem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Březen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 ano ano zamenil za xko, já som tiež spokojný :) viac možností to má jako XBOX :_) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.