jura555 Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Zdravím, mám samsung galaxy s2 a projel se po betonu, ze střibra kolem foťáku je kaše. Tel. je ještě půl roku v záruce, když vyměním zadní kryt, příjdu tím o záruku? Jsou tam nějaké plomby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 W3stik Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Řekl bych že o záruku nepřijdeš.Vždyť ta se vztahuje na pevně přidělané věci v telefonu(displej,foťák atd)Když do telefonu nějak nezasáhneš tak to je v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Březen 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Zdní kryt myslím celé tohle http://www.mobil-partner.cz/img/p/3294-4309-thickbox.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 W3stik Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Tak to už je problém spíš jestli nechceš přijít o záruku ho kup a pošli jim ho i s mobilem aby ti to opravili oni.Kdyby sis to opravil sám a poté se s ním něco stalo ty prevíti by si určitě něco vymysleli že jsis to udělal určitě jak jsi to vyměňoval atd někdy to sou hrozný svině.Já bych neriskoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sadak3 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Hele, já bych se toho nebál, určitě ztratíš záruku, ale stejně se ti továrně nic neposere, prtože když se něco sere tak se to v+tšinou sere na začátku a zbytek už je vada opotřebení a tu ti stejně nevezmou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jura555
Zdravím, mám samsung galaxy s2 a projel se po betonu, ze střibra kolem foťáku je kaše. Tel. je ještě půl roku v záruce, když vyměním zadní kryt, příjdu tím o záruku? Jsou tam nějaké plomby?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.