Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

preinstalace homebrew


Gastt

Recommended Posts

zdravim, nedavno jsem si nechal od kamarada privist z usa wiicko ... nebylo hacknute tak sem se pustil do instalce homebrew.

Instalce probihala jiz od zacatku celkem obtizne, pouzival jsem navod z jednoho nejmenovaneho webu na kterem byl i navod pro verze PAL, snazil sem se drzet predepsanych kroku, problem vsak byl ze nektere odkazy na potrebne soubory (tusim ze to byl primo homebrew) jiz nebyli ke stazeni, tak jsem stahl "uplne stejnou" verzi z jinama. Instalace probehla bez vetsich problemu, vsiml jsem si vsak, ze pri fazi kdy se nachazi instalace ve fazi pri niz se prepisuji soubory (obrazovka je v tu chvili dost podobna CMDcku) se tech souboru prepsalo podezrele min nez na screenech z navodu.

Abych to shrnul hry porat nefungujou. Dá se homebrew nejak preinstalovat? pripadne uvest do tovarniho nastaveni abych to mohl zkust znova?

Predem dik za odpovedi, na pripadne otaky se budu snazit co nejrychlej odpovidat, precejen bych si uz konecne rad zahral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu