snake33 Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Ahoj, dá se nějak nainstalovat XBMC na xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Na xbox tedy xko1 ano, ale na xbox360 bohužel ne. Zkoušel jsem to i pod emulatorem xka1, ale také nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Březen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Děkuji za odpověď, to je fakt škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Mě povídej, zvlášť když jsem ještě donedávna používal XK1 jako MMC, protože X360 je v tomto směru fakt na kočku. A to jsem se to tady na fóru snažil posunout kupředu, ale dočkal jsem se akorát negativní hodnocení od moderátora :-(. Radši od toho uteč pryč a jen hrej, hrej, hrej :-D Já to vyřešil koupí nového HD satelitu, který přehrává některá .MKV, .Avi a je tam YouTube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Březen 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Jenže to není řešení.....nic ti nenahradí online filmy od Zoubka....určitě víš o čem mluvím....(uložto, hell atd..) Fakt je to škoda, projekt XBMC začal původně na Xbox a teď to jde na všechny možné platformy vč. Androidu, (měl jsem ho na S2)ale na Xbox 360 ne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spideyy Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 Já jsem si taky XBMC zamiloval, a hodně mě zklamalo, že není nějaká možnost, jak ho rozjet na xboxu 360. Vyřešil jsem to, tak, že jsem si koupil HTPC s pasivním chlazením. Mám tam celou svou kolekci filmů. Jede mi to sice pod windowsem, ale najíždí rovnou do XBMC. Jsou i linuxové distribuce, které mají XBMC rovnou integrované např.sambayon. Podle mě je tohle řešení mnohem lepší než využívat na filmy nějaké DVD přehrávače a podobné věci, protože technologie jde strašně dopředu, a po nějaká době používání, člověk vždycky zjistí, že mu některé nové formáty filmů přehrávač jednoduše nevezme. HTPC v tomhle nemá konkurenci. Je tiché, přehrává vše, a lze využít XBMC, což je s přehledem naprosto nejlepší multimediální centrum, jaké zatím existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Březen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 Přesně - já jsem pořídil tohle, ale pak jsem se toho zbavil a teď přemýšlím o miniPC s Androidem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.