drejpl Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Čau ,potřeboval bych poradit jak vložit hry do PSP. Vytvořil jsem složku ISO na kořenu karty vložil hru a v psp ji nemůžu najiít. Díky za rady a informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Uff, máš to PSP vůbec flashlé? Jak jsem ti už psal v PM koukni se do System information, jestli tam máš 6.20 PRO C. Potom dáváš tam ty hry jen tak nebo ještě do složek? Rozbaluješ ty hry, nebo je tam dáváš tak jak je stáhneš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejpl Odesláno Březen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Ano je,ale jen ta dočasná verze.No zatím jsem stáhl pouze jednu na zkoušku a tu sem tam vložil bez jakých koliv předešlích zkušenstí celou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Tak si tam doinstaluj i permanent patch, proto jsi updatoval na 6.20 a ne na 6.60. Co je to za hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejpl Odesláno Březen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 pokusím se o to.. a je to fifa13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 (upraveno) aha, a odkud jsi ji stahoval, hoď mi sem odkaz. // Taky si ty pravidla pročti! R Upraveno Březen 21, 2013 uživatelem RaZzeR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejpl Odesláno Březen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 (upraveno) http://xxx // Warez zakázán, viz pravidla! R Upraveno Březen 21, 2013 uživatelem RaZzeR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Hmm, tak to by mělo fungovat. Tak to tam musíš dávat blbě. Zkontroluj si, jestli máš tu složku velkými písmeny ISO, jestli je vytvořená tam kde má být (mezi složkami VIDEO, MUSIC, PSP, atd.) zkontroluj, jestli jsi tu hru nedal ještě do další složky a jestli jsi ji nerozbalil, ta hra se tam musí dát tak jak jsi ji stáhl. Pak jestli se ti ve hrách neobjeví, tak tu hru stáhni znova odjinud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejpl Odesláno Březen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Mám tam jen složku psp a v ní game :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Mno, tak dej v System settings - format memory stick a všechny složky se ti samy vytvoří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejpl Odesláno Březen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 (upraveno) No tahle rada me moc nepomohla zmizely me vsechny slozky :D Upraveno Březen 21, 2013 uživatelem drejpl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejpl Odesláno Březen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 ted sem zkusil dalsi hru otevru slozku psp vlozim to tam a hra nikde,kdezto na pametovce misto ubylo.... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Ježiš, ale vždyť jsem ti říkal, že ty hry se nedávají do složky PSP, ale že se dávají do složky ISO na kořeni karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejpl Odesláno Březen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 PSP a v ní ISO ? nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejpl Odesláno Březen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Už to mám díky paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 No to jsem rád, že jsi to konečně pochopil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejpl Odesláno Březen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 tezkej boj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unown Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 no já mám teď jiný problém, stáhl jsem si NHL 2007 a spustil. hra funguje, ale teď jinemohu ukončit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Normálně zmáčkni tlačítko PS a dej quit game, co je za problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unown Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 jooo, sorry, já to držel poprvé v ruce, nenapadlo mě že to PS bude tlačítko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejpl Odesláno Duben 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 tak to bylo nabíječkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.