Jump to content
  • 0

Hra se asi po 5 min.sekne

beruska1111111
 Share

Question

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Ahoj, mám podobný problém. Bohužel nemám zkušenosti, konzoli mám spíše pro mého syna a moc tomu nerozumím. Mám PS3 40GB.

1) Pár měsíců vše OK

2) V současnosti je spuštěná hra, jakákoli. Po cca 10 - 40 minutách se hra sekne, zamrzne. Po vypnutí a zapnutí se již disk znovu nenačte. Až po několika hodinách.

3) Vše ostatní funguje normálně, menu, všechna stažená dema jdou hrát

4) Vadná mechanika, laser? Vložen čistící disk. Bohužel bez úspěchu

Děkuji moc za odpovědi:)

• 0

Tak mě napadá asi, zkusit Playstation vyčistit od prachu. Paradoni jestli máš ještě FAT PS3 tak se to myslím dělá, že se zároveň zmáčkne tlačítko zapnutí konzole a tlačítko na úplné vypnutí vzadu konzole, obojí se drží nějakou dobu až se spustí čištění konzole, měl bys slyšet nějaký hluk větráčků. A beruska ty jestli máš SLIM PS3, zkus konzoli vysát vysavačem stačí přejet všechny ty díry, co jsou vepředu a vzadu. Mě osobně když konzole začne zamrzat, tak tohle vyčištění vždy pomůže. :)

EDIT: tak ještě pár přispěvků pod tímhle se řešil podobný problém, vyřešilo se to vyčištěním Blu-ray mechaniky zevnitř a je tam i tohle video

popisuje se tam čištění mechaniky zevnitř. Edited by petřík